Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009

Αποκάλυψη - σοκ του Press-gr για την απαγωγή Παναγόπουλου...

Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη ως μέλος της σπείρας ήταν υποψήφιος με τον "γαλάζιο" συνδυασμό της Διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά!!!

Του Σπύρου Καπαδάκου
PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Δεν "βράζει" μόνο το Ρέθυμνο, ύστερα από τις συλλήψεις για την απαγωγή του Περ. Παναγόπουλου, για το ρόλο που είχαν στην τοπική κοινωνία ορισμένοι από τους φερόμενους ως δράστες.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες μας, αναστάτωση επικρατεί και στην Αιτωλοακαρνανία, στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Από εκεί κατάγεται ο Γέωργιος Τρομπούκης που συμπεριλαμβάνεται στους συλληφθέντες. Ο Γ. Τρομπούκης είναι επιχειρηματίας με γνωστό όνομα στο χώρο των κατασκευαστών (διαβάστε λεπτομέρειες εδώ) και κατηγορείται ότι είχε αναλάβει το "ξέπλυμα" των λύτρων από την απαγωγή.
Ομως αποκαλύπτεται και μια άλλη ιδιότητα του Γ. Τρομπούκη. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη της ΝΔ "Ολοι μαζί - Νέα αρχή", στην Αμφιλοχία (δείτε σχετικά εδώ) υπό την κ. Μαρία – Κυβέλη Σωτηρίου (δείτε και εδώ).
Η κ. Σωτηρίου μάλιστα διετέλεσε και δήμαρχος της πόλης την περίοδο 1998-2002 αλλά στις επόμενες εκλογές δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί. Πληροφορίες από τοπικά στελέχη αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Τρομπούκης είχε ενισχύσει οικονομικά τον συνδυασμό τόσο στις τελευταίες εκλογές όσο και στις προηγούμενες.
Το ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως ποιο είναι; Οτι η κ. Σωτηρίου είναι Διευθύντρια του Γραφείου του...
υφυπουργού Υγείας (και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) Μάριου Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς της ανέθεσε την ευθύνη του υπουργικού του Γραφείου λίγες ημέρες αφ' ότου μπήκε στην κυβέρνηση, τον περασμένο Ιανουάριο.
Δηλαδή, ο Γ. Τρομπούκης ήταν υποψήφιος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδυασμό της διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας στο δήμο Αμφιλοχίας!!! Πώς το βλέπετε αυτό;
Τώρα, αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται είναι αν υπάρχουν και άλλες (πολιτικές εννοείται) "σκιές" που μπορεί να βαρύνουν την κ. Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου.

press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: