Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Γιατί οι πράσινοι εργατοπατέρες δεν θέλουν να λύσουν ούτε τα εργασιακά προβλήματα των υπαλλήλων της ΓΣΕΕ



Πως το έχει πει ο Γιώργος ...το σύνθημα " Με ανθρωπιά και δικαιοσύνη" ! Εδώ να δείτε δικαιοσύνη...
Ο αποχωρών γραμματέας της ΓΣΕΕ που έγινε ευρωβουλευτής, θέλησε να βάλει μια σειρά στα προβλήματα και εργασιακές ανισότητες των υπαλλήλων της ίδια της ΓΣΕΕ!
Μάλιστα η πλειοψηφία των εργαζόμενων που είναι στην λίστα του ,είναι τα «μυρμήγκια του ΠΑΣΟΚ» όπως θα έλεγε και ο Σκανδαλίδης...(και ξέρει ότι πολιτικά δεν έχει οφέλη) Ο άνθρωπος αν μη τι άλλο έχει εργασιακή συνείδηση και είδε οτι εκεί κυριαρχεί η ευνοιοκρατία και οικογενειοκρατία, αφού έχουν προσλάβει οι δύο τελευταίοι πράσινοι πρόεδροι της ΓΣΕΕ όλα τους τα σοια...Δηλαδή ο Βερναδάκης είναι Άγιος μπροστά τους...
Αλλά οι πονηροί Πασοκοι και τα αριστερά συνεταιράκια τους ( Αλέξη Τσίπρα είσαι Κουμουνδούρου) την είδαν και ανατρίχιασαν. Μάλιστα όταν είδαν πως είχε θέσει και το θέμα του απολυμένου της ΓΣΕΕ να βρουν λύση στην απόλυση του ...με δεδομένο οτι έχει από χρόνια δοθεί δικαστική λύση στο θέμα που δήθεν τον απέλυσαν...έβγαλαν σπυράκια! ( Το μ...νακι φώναζε ο άλλος θα το συντρίψω...) Μάλιστα ήταν αυτός που εν κρύπτω έβαλε να γίνει ανταγωγή (100.000 ευρώ )σε βάρος του, επειδή διεκδίκησε δικαστικά τα δικαιώματα του! Μάλιστα την ανταγωγή αλλά και την κύρια αγωγή του την «καθάρισε» ο γνωστός εργατολόγος DVD-λόγος!
Δηλαδή αυτό δεν έχει γίνει ούτε από την πιο σκληρή εργοδοσία, να κατατίθεται ανταγωγή για χρηματική αποζημίωση εργοδότη, επειδή ο εργαζόμενος έκανε αγωγή κατά της απόλυσης!
Το έχει κάνει η ΓΣΕΕ και θα καταγραφεί στα δικαστικά χρονικά των εργατικών αποφάσεων μόλις καθαρογράφει η απόφαση!
Μπράβο Γιώργο…Να τους χαίρεσαι …
Και μετά ψάχνονται γιατί η ΔΑΚΕ γίνεται πρώτη δύναμη σε σημαντικά και πρωτοποριακά συνδικάτα με τελευταία την ΟΛΜΕ …Η ΝΔ βρίσκει «ταξική ταυτότητα» την ώρα οι ΠΑΣΟΚΟΙ την έχουν βγάλει σε διατίμηση με ΕΥΡΩ!
Οπότε εργαζόμενοι της ΓΣΕΕ μην περιμένετε λύσεις !Τώρα θα πάνε διακοπές … με χορηγό τον απολυμένο της ΓΣΕΕ και το Σεπτέμβρη θα τραγουδάνε στην Θεσσαλονίκη «θα σε ξανάβρω στις Σουίτες …του Ηλέκτρα Παλλάς …με τις «(Μ)Πατούνες» να καλοπερνάς» όπου από το ΠΑΣΟΚ καλούν πανστρατιά να ρίξουν τον Καραμανλή!

papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια: