Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Ο εισαγγελέας βέβαια δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε. Ασχολείται με το νόμο των blogs

Ο εισαγγελέας ασχολείται με τα blogs και όχι με το ρεπορτάζ-απάτη;
Αν αυτό που έκανε το EXTRA3 και ο Άρης Σπίνος το είχαμε γράψει εμείς θα μας είχαν πάει μέσα για κατασκοπεία, κακούργημα, εκβιασμό και δωροδοκία! Ότι έχει ο ποινικός κώδικας. Βγαίνει και λέει ο Σπίνος ότι γυναίκα υπουργού τρώει χρήματα από πολίτες και τα παίζει στα χαρτιά. Μέχρι εκεί όμως. Τον προκαλούμε σχεδόν όλοι να πει το όνομα να το βγάλουμε εμείς τουλάχιστον αν έχει ...στοιχεία. Και γίνεται λαγός.
Ε, όχι έτσι ρε παιδιά. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό το πράγμα. Είναι η έννοια του όρου ...δημοσιοκαφρία. Χωρίς στοιχεία στήνεις στον τοίχο την μισή κυβέρνηση και ψάχνονται όλοι οι υπουργοί. Ακόμα και γραπτή καταγγελία να έχει αν η οι εξαπατημένοι δεν το πούνε δεν το γράφεις ούτε το λες στην τηλεόραση.
Ο εισαγγελέας βέβαια δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε. Ασχολείται με το νόμο των blogs
* Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για ρεπορτάζ απάτη. ΟΛΟΙ γνωρίζουν τον υπουργό και το «πάθος» της συζύγου…
Όμως, τα ερωτήματα, ειδικώς για επώνυμο δημοσιογράφο (για εμάς δημοσιοκάφρο και παπαγαλάκι Υπηρεσιών) και για τηλεοπτικό σταθμό (βέβαια, όπως ΟΛΟΙ οι τηλεοπτικοί σταθμοί παράνομος κι αυτός, χωρίς νόμιμη άδεια λειτουργίας), είναι απλά και δυστυχώς έχουν απαντήσεις!
1. Ο σταθμός απειλήθηκε με κλείσιμο. Αποδεχόμενοι τον εκβιασμό οι ιδιοκτήτες, αυτομάτως αποτελούν μέρος της διαπλοκής.
2. Η εκδούλευση που ανέλαβε ο Σπίνος απέναντι στους εσωκομματικούς αντιπάλους του υπουργού, ήταν μια χυδαία απειλή, με όλη τη σημασία της! Φυσικά, θα πήρε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση. Άλλωστε η λεγόμενη δικαιοσύνη είναι στον απόλυτο έλεγχο του κράτους-παρακράτους.
Και… το μεγαλύτερο δυστύχημα, μιλάμε για διαπλοκή όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, είναι η σιωπή τους! Μια νεκρική σιωπή συγκάλυψης, όπως και με τις διώξεις εναντίον blogs.
Κάνουν ερωτήσεις και επερωτήσεις για ψήλου πήδημα, μάλιστα ακόμη και για αναρτήσεις των blogs. Στην καταγγελία τηλεοπτικού σταθμού σιωπούν ένοχα!

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: