Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Ανέκδοτο, σαν την άμυνα του ΠΑΟ, το σχέδιο του Αβραμόπουλου!





Ποιος άλλος λαός θα εμπιστεύνταν τα παιδιά του, στην ανεπάρκεια του Αρη Σπηλιωτόπουλου; Τη ζωή του στα νοσοκομεία του Αβραμόπουλου, τα οικονομικά του στον Παπαθανασίου και τη Φύση, στον Σουφλιά-Σουφλιά; Δυστυχώς έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν, τα ΜΜΕ που μας αξίζουν και πάει λέγοντας...

Αν οι Ιταλοί-όπως υποστηρίζει ο Ουμπέρτο Εκο-έχουν τον πρωθυπουργό που τους αξίζει, τι να πεις για τους Ελληνες;
Μερικές μέρες μετα την διαρροή του απόλυτου Σχεδίου (όπως απόλυτη Ελληνίδα Star) του Αβραμόπουλου σε εφημερίδα, τα νοσοκομεία της Κρήτης αποδεικνύονται πιο επικίνδυνα απο τον Ιο. Για τον πρώτο άτυχο- τον 33χρονο- τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ είπαν οτι άργησε να παει στους γιατρούς. Ο δεύτερος, παρότι πήγε έγκαιρα κι αυτός χαροπαλεύει.
Με τα πρώτα βαριά κρούσματα, ο δήθεν πανέτοιμος Αβραμόπουλος, που θα μας εμβολίαζε όλους στο γήπεδο του φίλου του Σωκράτη Κόκκαλη, αποδεικνύεται εφιαλτικά κατώτερος της περίστασης.
Ενας ναρκισσεύομενος γυρολόγος των καναλιών που αναζητεί στήριξη σε νταβατζήδες, για να ικανοποιήσει τον προσωπικό του Μεγαλοιδεατισμό.
Τα τηλεοπτικά κενά του Αβραμό, καλύπτουν τα πλάνα του Αρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος με την αισθαντική φωνή του θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει καριέρα Αλέξη Κωστάλα (προς το βουκολικότερο), αλλά σε καμιά σοβαρή χώρα, δεν θα του εμπιστεύονταν τη Παιδεία.
Σε καμιά ευρωπαική χώρα, δεν θα λογοκρίνανε τον Κώστα Γαβρά, επειδή χτυπιούνται οι παπάδες. Σε καμιά ευρωπαική χώρα, δεν θα έμεινε ούτε λεπτό υπουργός ΠΕΧΩΔΕ με αυθαίρετο-πόσο μάλλον όταν είναι και φορομπήχτης.
Σε καμιά ευρωπαική χώρα, δεν θα επέτρεπαν σε υπουργούς με θητεία σαν κι αυτή του Αλογοσκούφη (ωραίο μου πλυντήριο) και του Παπαθανασίου να παραμένουν στη θέση για τόσο μεγάλο διάστημα.

Στην Ελλάδα, έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει και την αντιπολίτευση επίσης. Δεν είναι δυνατόν κόντρα στην θεοκρατική αντίληψη του Σαμαρά, ν ακους τη Δαμανάκη να στριγγλίζει. Δεν είναι δυνατόν απέναντι στη Ντόρα να προτείνεις τον Ανδρέα Λοβέρδο, σαν υπουργό Εξωτερικών. Λες και μας κάνει πλάκα η Ιστορία.
Και η Αριστερά, ποια Αριστερά; Οι Μεφιστοφελικές διαθέσεις του Αλαβάνου που βάλθηκε να προτάξει ένα νεαρό αγόρι ροκαμπιλά, σαν επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, λες και πρόκειται για εκπομπή του Λάκη, είναι η Αριστερά; Η μήπως αυτή η αναχρονιστική φιγούρα (Παπαπαρήγα), που πολύ θα ήθελε να είναι οικονόμος στο σπίτι του Καραμανλή;
Αθάνατη Ελλάδα; Πολύ αμφιβάλλω μ αυτούς που μπλέξαμε...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: