Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Κιτσάτοι και γραφικοί...

Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Τελικά έκανα λάθος δεν είναι η ανικανότητα ακόμα και στην απλήδιαχείριση της καθημερινότητας μας αλλά ο παλαιό-δεξιός επαρχιωτισμόςπου σε εξοργίζει. Ένας επαρχιωτισμός που έχει διαποτίσει κάθε σκέλος της δημόσιας λειτουργίας απο τον μεσαίο στέλεχος της ΝΟΔΕ πουλειτουργεί ως μικρός δικτατορισκός στην δημόσια υπηρεσία εκτονώνοντας τα κοινωνικά κόμπλεξ κατωτερότητας που τον διακατέχουν στον δυστηχή και ανυπεράσπιστο πολίτη ή τον συγγενή κυβερνητικού στελέχους που αρπάζοντας την αργομισθία του απο τον δημόσιο τομέα επιδίδεται στα "ευγενή" του χόμπυ ώσαν ευγενής, μέχρι τον Πρωθυπουργό που...
ακουλουθεί πιστά πρακτικές ολοκληρωτικών κομμουνιστικών καθεστώτων οργανώνει κιτσάτες φιέστες σε κρατικές υπηρεσίες μόνο και μόνο για να δείξει ότι ελέγχει τις εξελίξεις την ίδια στιγμή που απαξιώνει με το ανύπαρκτο έργο του τις κρατικές υπηρεσίες που επισκέπτεται, βλέπε ΚΕΠ.
Δεν πειράζει ήταν μια ευκαιρία έστω και μετά απο τόσα χρόνια να επισκέφθει κάποια δημόσια υπηρεσία. Αυτήν την φορά έχει και λόγο να το κάνει.

press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: