Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

7 ερωτήσεις για τις 7 πληγές της Θεσσαλονίκης

...Αλλά ας γνωρίσουμε πρώτα αυτόν τον νεαρό μακρυμάλλη μέσα από ένα video,
(Είναι μια συνέντευξη με τον υποψήφιο (νυν τώρα) Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κρίτωνα Αρσένη. Μιλά για το σχέδιο αειφόρου ανάπτυξης στο Αιγαίο στο οποίο συμμετέχει ενεργά τα τελευταία χρόνια):

Μας έχουν εκπαιδεύσει να "εμπιστευόμαστε" παλιά και δοκιμασμένα στελέχη, αυτό είναι μέσα στα λοιπά της κακοδαιμονίας μας ως λαού. Είναι αυτό που όλοι μας αναγνωρίζουμε ως "σύμπλεγμα της Δευτέρας των Εκλογών". Η επόμενη των εκλογών είναι η νέα δυναμική της " λευκής επιταγής"... για την επόμενη εκλογή (που ευτυχώς μας τιμούν ενωρίτερα από τη λήξη τους) ώσπου να μας δώσουν την ανανεωμένη ψευδαίσθηση του κυρίαρχου λαού.

Στη περίπτωση αυτή ΔΕΝ ανήκει ο μακρυμάλλης νέος, ο οποίος από πολλούς αμφισβητήθηκε χωρίς να μπορέσει να υπερασπιστεί τις πιθανές ικανότητες που είχε, πιθανόν από πολλούς άλλους που το όνομά τους "φαντάζει βαρύ σαν ιστορία". (Καλά καταλάβατε εννοώ αυτόν που σκεφτήκατε και αφιερώσαμε μάλιστα και πολλές αναρτήσεις...). Αλλά θα συνεχίσουμε με αυτούς...

Σήμερα έχει σειρά η γνωριμία μας με ένα νέο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

>Ο Κρίτων Αρσένης και ένα ένα σύντομο βιογραφικό<

Το πρόβλημα του ΓΑΠ είναι διπλό:
Πρώτον ΔΕΝ μπόρεσε να ξεκαθαρίσει τη σαβούρα του κινήματος
από τους καλοαναθρεμένους - κρατικοδίατους - οι οποίοι θεωρούν τον εαυτό τους αναντικατάστατο και έχουν την ψευδαίσθηση ότι το κόμμα τους ανήκει, με τα ποσοστά που τους αναλογούν (και μάλιστα από τις αμφισβητούμενες δημοσκοπήσεις).
Το δεύτερο και ίσως λιγότερο σοβαρό είναι η προβολή για την ανάδειξη των νέων στελεχών. Και μία τρίτη ίσως λίγο αμφισβητούμενη, αλλά έχει ξύσμα αλήθειας, είναι οι περίφημοι προσωπικοί φίλοι του προέδρου που έτυχαν της ευεργετικής απευθείας ανάθεσης κομματικών ρόλων.

Είναι μία βδομάδα που προσπαθώ να παρουσιάσω αυτό το θέμα, αλλά άλλων πιο "πιασάρικων" για τα ΜΜΕ, αποφάσισα σήμερα να αναδημοσιεύσω τις επτά ερωτήσεις για τις επτά πληγές της Θεσσαλονίκης, από έναν άνθρωπο που προσωπικά με έπεισε ότι η επόμενη της εκλογής του είναι μέρα για επιβεβαίωση της ψήφου εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων και την εκλόγιμη θέση που αν και φαίνεται διορισμός εμείς την πιστοποιούμε ως αξιοκρατική εκλογή.
7 ερωτήσεις για τις 7 πληγές της Θεσσαλονίκης

ΣΗΜ: Το έργο που άρχισε στην Ευρωβουλή είναι σημαντικό και αξίζει να το προβάλλουμε. Διότι υπήρξαν παλαιότερα (όπως καταλάβατε μεγάλα ονόματα) ευρωβουλευτές που η ευρωβουλή σήμερα ΔΕΝ τους γνωρίζει αλλά ούτε τους αναγνωρίζει αφού η παρουσία τους εκεί είχε να κάνει περισσότερο με τουρισμό παρά ...

Νάσος.
stoxasmos-politikh

Δεν υπάρχουν σχόλια: