Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Και παρά τα κακουργήματα του κ. Δένδια νέα σύλληψη επίορκου αστυνομικού!!

Και παρά το ότι με την επιμέλεια του κ. Δένδια μετατράπηκε η συμμετοχή σωφρονιστικού ή αστυνομικού υπαλλήλου σε απόδραση κρατουμένου σε κακούργημα, οι επίορκοι χαμπάρι δεν πήραν!!

Σιγά μην ήταν ο φόβος της προβλεπόμενης ποινικής τους δίωξης και ποινής που θα τους απέτρεπε από την εγκληματική τους συμπεριφορά και από την απληστία του άνομου κέρδους!
Στη χώρα της ρεμούλας και της αρπαχτής από κάθε υψηλά ιστάμενο θεματοφύλακα των θεσμών και αξιών μας, οι επίορκοι κρατικοί λειτουργοί και υπάλληλοι θα αυξάνονται ολοένα, αν δεν απαιτήσουμε και δεν επιδιώξουμε κυβερνήτες με ήθος και εντιμότητα, καθαρούς και διαφανείς σαν το κρύσταλλο, που να μπαίνουν στην πολιτική πλούσιοι και να φεύγουν φτωχοί!!

Αυτό είναι το μέτρο που πρέπει να επιδιώξετε κύριε Υπουργέ και όχι η ψήφιση νόμων και παρα..νόμων που όσοι θέλουν έχουν τον τρόπο τους να τους παραβούν, κάνοντας τους λογαριασμούς τους, τι τους συμφέρει περισσότερο.
Να παρανομήσουν ας πούμε και να πλουτίσουν αυτοί και οι επόμενες γενιές της οικογένειάς τους, με αντάλλαγμα την έκτιση κάποιων χρόνων κάθειρξης και στη συνέχεια την απόλυσή τους με όρους, ή και με κανένα ευεργετικό νομοθέτημα του τύπου "αποφυλακίσεις με 3 ευρώ την ημέρα" και την απόλαυση των προϊόντων της εγκληματικής τους δραστηριότητας, ή να τηρήσουν το καθήκον τους για να μη μπουν στη φυλακή??
Μα για ...βλάκες τους έχετε??

Άσε που συνήθως αυτοί που έχουν το θράσσος να παρανομούν συνήθως έχουν και τις ...άκρες τους στη δικαστική ή πολιτική εξουσία!!
Μέχρι απαγόρευση χορήγησης εγγράφων σε κατηγορούμενους, μπορεί να πετύχουν με την αγαστή συνεργασία της ..σανιδωμένης δικαιοσύνης (βλ. υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ) για να μη αποκαλυφθούν οι παρανομίες τους!!

Με τους νόμους σας μόνον κανένα ξόφαλτσο φουκαρά που κατά λάθος παρανόμησε, μπορεί να συλλάβετε και να τιμωρήσετε!!


Ανεμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: