Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!

syndikato-12syndikato-21syndikato-31syndikato-41

spyridon


ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

Ένα απο τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ και νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, το κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Σπύρο Σπυρίδωνα, προσωπικό φίλο του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, εμπλέκουν σε περίεργες συζητήσεις στις περίφημες τηλεφωνικές συνομιλίες της Μαφίας, τα μέλη του συνδικάτου Βλαστός και Τρομπούκης.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο των συνομιλιών του εργολάβου δημοσίων έργων Γιώργου Τρομπούκη με τον Παναγιώτη Βλαστό, ο Τρομπούκης κάνει λόγο για 700.000 που τα είχε δανείσει σε κάποιον καθ’υπόδειξην κάποιου Σπυρίδωνα ” αυτός με το έργο τότε”, όπως αναφέρεται, “του αλλουνού του Σπυρίδωνα που είναι πιο σοβαρός, πιο κύριος”. Επίσης ευθέως στις περίεργες μπίζνες του Τρομπούκη αναφέρεται από τον ίδιο: “Βάζω και τον Σπυρίδωνα μέσα, μπερδεύω και τον Περιφερειάρχη τον αδερφό του που πήγα να πάρω ένα έργο και έδωσα τα λεφτά, να μην μπορούν αυτοί να κάνουν τοκογλυφίες και αρχ…”.

Σύμφωνα με όσα υποννούνται από τις συνομιλίες έχουμε νά κάνουμε με μια υπόθεση εξαιρετικά περίεργη. Πρόσωπα που αναφέρονται, εκτός από το κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ με ένα έργο στον Αστακό(πιθανόν τα έργα στο λιμάνι αρμοδιότητος του κ.Σπυρίδωνα), είναι ο αδερφός του κ.Σπυρίδωνα, επιχειρηματίας που προμηθεύει λουλούδια σε νυχτερινά κέντρα και παράλληλα πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Φωστήρα. Αντιπρόεδρος στην ομάδα ήταν ο μακαρίτης Γιώργος Αναγνωστόπουλος, συνεταίρος του Τρομπούκη. Κάποιος Καρναχωρίτης εμφανίζεται κολλητός του αδερφού του περιφειάρχη για τον οποίο απεργάζονται βομβιστική ενέργεια σε σούπερ μάρκετ που διατηρεί στους Θρακομακεδόνες. Κάποια στιγμή για να πάρουν τα περίφημα 700.000 κάποιας επένδυσης που σχετίζεται με την οικογένεια Σπυρίδωνα, επιστρατεύουν και τον Βασίλη Στεφανάκο.

Απίστευτα πράγματα. Βόμβες, επιταγές, δημόσια έργα, λεφτά, απειλές, εκβιασμοί, κομματικά στελέχη φίλοι του πρωθυπουργού. Ένα κουβάρι υπονούμενων που βρωμοκοπάει διαφθορά και κομπίνα. Νομίζουμε ότι ο κ.Σπυρίδωνας οφείλει-μετά από αυτό- να εξηγήσει. Γνώριζε τον Τρομπούκη; Και εαν ναι ποια είναι η επένδυση, τι σημαίνουν τα 700.000 και εαν ο ίδιος εκβιαζόταν ή απειλείτο για συγκεκριμένα θέματα. Και βέβαια εαν τον απειλούσαν, πότε κατέφυγε στις αρχές.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ…

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

adiakritos

Δεν υπάρχουν σχόλια: