Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Επεισόδια με φόντο... καρέκλες


Μπαρούτι φαίνεται να μυρίζει η κατάσταση στο εσωτερικό της ΟΝΝΕΔ και της παράταξής της στα Πανεπιστήμια, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η μάχη για της "καρέκλες" του επερχόμενου συνεδρίου έχει ξεφύγει από τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης και τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά. Επεισόδια έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής στην Ιατρική και στην Πάτρα ενώ χθες το βράδυ οι 2 αντιμαχόμενες πλευρές της ΑΣΟΕΕ έφτασαν το θέμα στα άκρα.
Στην ΑΣΟΕΕ το υπάρχον συμβούλιο δεν φαίνεται να έχει και πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο ΔΑΠ ΑΕΙ Μάνο Κασσελάκη, ο οποίος όμως έχει φροντίσει να δημιουργήσει αντίπαλο πόλο στο εσωτερικό της και ευελπιστεί να την ελέγξει στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Χθες το βράδυ μέλη αυτού του πόλου βρίσκονταν στα κεντρικά της ΔΑΠ και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο της ΔΑΠ-ΣΕΜΦΕ, όπου "μαγείρευαν" τους καταλόγους για την επερχόμενη διαδικασία. Αυτό υπέπεσε στην αντίληψη του υπάρχοντος συμβουλίου το οποίο πήγε άμεσα στον χώρο και τότε τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Η μία πλευρά είχε την στήριξη της ΔΑΠ- ΤΕΦΑΑ της οποίας γνωστές είναι οι σχέσεις με παρακρατικές οργανώσεις αλλά και με τον κόσμο της νύχτας, ενώ η άλλη πλευρά βρισκόταν εκεί με την συνοδεία χούλιγκαν. Και οι δύο πλευρές δεν σεβάστηκαν τίποτα και έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των μέχρι πρότινος φίλων τους καθώς άναψαν καπνογόνα αλλά και πυροσβεστήρες με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο ο νεαρός φοιτητής Αντώνης Παπαθανασόπουλος με αναπνευστικά προβλήματα.

tselingas

Δεν υπάρχουν σχόλια: