Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Στη "Βιβλιοθήκη" ο καφές της παρηγοριάς...

Στις 10.15 το πρωί τον πίνανε... Ο Ντερμπεντέρης μόλις είχε φύγει από την εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" . Στενοχωρημένοι, μουτρωμένοι, θα λέγαμε, και οι δυο. Τι κουβεντιάζανε; Για τον...

Ρουσόπουλο και τον Καραμανλή. Λάβρος εναντίον του Ριρή ο Ντερμπεντέρης. Χειρονομούσε, κουνούσε νευρικά τα χέρια, χτυπιότανε. Και η μεγάλη πλάκα; Συμφωνούσε απόλυτα με το nonews-NEWS:
Ο Καραμανλής έπρεπε να τον είχε διώξει και όχι να αφήσει τον ίδιο να παίξει αυτό το θέατρο! ...
Νόμος της Φυσικής (και της δημοσιογραφίας) . Τα ετερώνυμα έλκονται...

nonews



Μεγάλη γκάφα από τον Καραμανλή. Μπορούσε να εμφανιστεί ως ο μεγάλος και σοβαρός ηγέτης, ο οποίος πήρε το μήνυμα και θα διώξει τους λίγους "κακούς" που χαλάνε την εξαιρετική εικόνα που έχει ο ίδιος και η ΝΔ.

Το κατάλαβε ο Πρετεντέρης και γι αυτό χτυπιότανε. "Ο Καραμανλής δεν πρέπει να καταρρεύσει. Πρέπει να τον στηρίξουμε, να τον βοηθήσουμε για να μην υπάρξει αυτοδυναμία". Να μπορούν τα αφεντικά στον ΔΟΛ να εκβιάζουν και να ελέγχουν όλο το σύστημα...Ο επόμενος πρωθυπουργός πρέπει αν δεν είναι "δικός τους" , να είναι τουλάχιστον αδύναμος...

Δυστυχώς όμως για τον Ιωάννη ο Καραμανλής δεν είναι ο μεγάλος, λαμπρός πολιτικός που τόσες φορές έχει παρουσιάσει και εκθειάσει στα παράθυρα.Είναι ανίκανος να πάρει στοιχειώδεις πολιτικές αποφάσεις...Αυτό το ξέρει ο Ιωάννης και...φορτώνει.

Ας αναλάβει την επικοινωνιακή πολιτική του Καραμανλή για να ηρεμήσει. Θα μπορεί να τον βοηθήσει πολύ πιο αποτελεσματικά. Έτσι κι αλλιώς, άτυπα είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ας γίνει και επίσημα..


Δεν υπάρχουν σχόλια: