Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ο Χριστοφοράκος εκβιάζει ανοικτά το «σύστημα»

Είναι πλέον θέμα τιμής για όλον τον πολιτικό κόσμο να έρθει στην Ελλάδα και να μιλήσει


______________________________________________________________________________________________
Σε συνέντευξη του στη Deutsche Welle, η οποία μεταδόθηκε αποκλειστικά από το ΣΚΑΪ, ο συνήγορος του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Ντάνιελ Πέτερ, παραδέχτηκε ευθέως για πρώτη φορά ότι ο πελάτης του έδωσε χρήματα σε πολιτικά κόμματα. Διευκρίνισε όμως ότι «δεν δωροδόκησε κανέναν, απλά έκανε …δωρεές στα κόμματα» (έτσι το λέμε τώρα).

Στη συνέχεια αφού ανέφερε διάφορα νομικίστικα θέματα που κατ΄ αυτόν εμποδίζουν την έκδοση του πελάτη του στην Ελλάδα είπε ότι πρόκειται σαφώς για μια πολιτική δίκη, σε λίγο θα διεξαχθούν εκλογές στην Ελλάδα και η αναβίωση της υπόθεσης σχετίζεται με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τις δηλώσεις στο http://www.skai.gr/

Είναι προφανές ότι μετά την σύλληψή του ο Μ, Χριστοφοράκος κάνει στροφή 180 μοιρών στην υπερασπιστική του γραμμή και απειλεί πλέον ανοικτά εκείνους που τα πήραν από την Ζήμενς ότι θα τους βγάλει στη φόρα, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι υφιστάμενες πολιτικές ισορροπίες και να επηρεασθεί άμεσα το αποτέλεσμα των εκλογών.

Πρόκειται για ανοικτό εκβιασμό ο οποίος δεν πρέπει να περάσει. Εδώ που έφτασε η κατάσταση είναι θέμα τιμής για όλο τον πολιτικό κόσμο να εκδοθεί ο Μ. Χριστοφοράκος στην Ελλάδα και να μιλήσει. Διαφορετικά η υπόθεση αυτή θα αμαυρώνει τον πολιτικό βίο για πολλά χρόνια ακόμα. Όλοι γνωρίζουν άλλωστε ότι τα σκάνδαλα της Ζήμενς και της Ιντρακόμ ταλαιπωρούν το δημόσιο βίο ήδη επι μια εικοσαετία (1989 - 2009)


ANTI WEBLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια: