Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ!>Ο Χριστοφοράκος "εκτελεί" τον Καραμανλή κι ο Βγενόπουλος γίνεται ο Ελληνας Μπερλουσκόνι!


Συγκλονιστικές οι πολιτικές εξελίξεις. Οπως όλα δείχνουν η υπόθεση της Siemens, ακουμπά πλέον προσωπικά τον πρωθυπουργό, μέσω του εξαφανισμένου εξαδέλφου του Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος αποδεδειγμένα είχε πάρε-δώσε με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Οι πληροφορίες που έρχονται απο τον Μόναχο, θέλουν τον καρατέκα της Μίζας να κρατάει στο τσεπάκι και τον ίδιο τον Καραμανλή. Τουλάχιστο αυτό αφήνει να εννοηθεί. Αν συμβάινει κάτι τέτοιο, το ντόμινο των εξελίξεων θα προκαλέσει την απόλυτη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, όπως το γνωρίζουμε εως σήμερα. Αλλά και μόνο η εμπλοκή-εαν αποδειχθεί-του Λιάπη στα μαύρα ταμεία της Siemens, είναι ικανή να στραπατσάρει το ηθικό πλεονέκτημα του πρωθυπουργού, τον οποίο έτσι κι αλλιώς οι πολίτες θεωρούν "αιχμάλωτο" της διαπλοκής.
Ενας ακυρωμένος Καραμανλής, φέρνει πιο κοντά το "κόμμα των επιχειρηματιών" στην εξουσία. Τουλάχιστο με πρωθυπουργό έναν "Μπερλουσκόνι", δεν θα χρειάζεται οι άθλιοι επαγγελματίες πολιτικάντηδες να παίρνουν μίζες και να παριστάνουν τους σωτήρες.
Στο κάτω κάτω ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όλο και κάτι παραπάνω γνωρίζει, για να κάνει αυτή τη δήλωση στο "ΑΡΘΡΟ": "To συμφέρον του τόπου, δεν είναι μονοπώλιο των πολιτικών..."

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: