Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Δύο καυτά CD με ονόματα

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ




Δύο CD με τα ονόματα όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο Ζίμενς στην Ελλάδα φέρεται να έχει παραδώσει για λόγους ασφάλειας σε δύο συμβολαιογράφους του Μονάχου ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ».

Οπως σημειώνει η ίδια εφημερίδα, οι δικηγόροι του Χριστοφοράκου δηλώνουν πως ο πελάτης τους είναι έτοιμος να καταθέσει στην Εισαγγελία του Μονάχου για το ποιοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

«Είναι έτοιμος να συνεργαστεί», επισημαίνουν στην εφημερίδα.

«Ακριβή στοιχεία»

«Ο Ελληνας με γερμανικό διαβατήριο γνωρίζει πολλά και έχει κάνει κινήσεις για την ασφάλειά του. Σε δύο συμβολαιογράφους του Μονάχου έχει αποθηκεύσει δύο CD με πληροφορίες για τις δωροδοκίες στην Αθήνα. Εκεί φαίνεται να υπάρχουν ακριβείς σημειώσεις για το ποιοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο στο Μόναχο, αλλά και στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η εταιρεία έχει δώσει μίζες στον ΟΤΕ, κυρίως σε διευθυντικά στελέχη, τον στρατό και την κυβέρνηση, αλλά και σε πολιτικούς, ενώ έχει χρηματοδοτήσει κρυφά τις προεκλογικές εκστρατείες των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία», αναφέρει χαρακτηριστικά η «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ».

συνέχεια στο enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: