Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Ποιοι είναι αυτοί στην φωτογραφία και τι σχέση έχουν με τον Μάκη;



ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ - ΜΑΚΗ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΟ 0,5;

Οι άνθρωποι της φωτογραφίας έχουν δυο κοινά μεταξύ τους. Πρώτον είναι όλοι απο την Κορέα και δεύτερον είναι...




αναγνώστες του Μάκη. Γιατί το λέμε αυτό; Παλιότερα ο Μάκης στην προσπάθειά του να σπιλώσει το troktiko και τα blog (επειδή το alexa έδειχνε πως είχε 0,01% κόσμο απο την Κορέα εξαιτίας του toolbar πάνω στο blog) είχε γράψει για κάτι ρομποτάκια απο Κορεά. Σήμερα όμως ο Μάκης φαίνεται να έχει χιλιάδες κόσμο απο την Κορέα. Είχε γράψει:

"Στην περίπτωση που έχει ποσοστό πάνω από 0,1% -το οποίο δικαιολογείται από επισκέψεις που έγιναν κατά λάθος, να ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά!"

Όπως θα δείτε στον πίνακα, εμφανίζεται να έχει rank 7.495 στην Κορέα, η οποία έχει εκατομμύρια sites. Εξαιρετική επίδοση για ένα... ελληνικό blog! Σαν να λέμε ότι ένα blog της Παραγουάης, βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των Ελλήνων χρηστών και ότι όλοι οι Έλληνες το διαβάζουν μετά μανίας!


Τώρα Μάκη που έχεις ανέβει τόσο πολύ στην Κορέα θα γράψεις τίποτα; Η θα το αφήσεις και αυτό όπως την μεγάλο ψέμα με το BBC που έγραψες πως είχες περάσει σε επισκέψεις ένα απο τα μεγαλύτερα ξένα πρακτορεία. Κοκοκο Μάκη; Τελικά ΠΑΝΤΑ με την πάροδο του χρόνου η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια. Γιατί σύμφωνα με την θεωρία σου έχεις βάλει ρομποτάκια και έχεις περισσότερο κόσμο απο την Κορέα απο οτι απο την Αγγλία. Εμείς απλοί φοιτητές είμαστε δεν ξέρουμε απο αυτά αλλα εσύ ο παλιός που ξέρεις να αναλύεις τα πάντα ως ειδικός των πάντων που είσαι, πως το εξηγείς αυτό; Μήπως πάνω στον πανικό σου που ανεβαίνει το troktiko έβαλες ρομποτάκια; Μπορεί... αλλά και να το έχεις κάνει σιγά μην έχεις τα κότσια να βγεις να το πεις. Θα το θάψεις και αυτό το ψέμα όπως έκανες και με το BBC που ένα συγνώμη δεν βγήκες να πεις. Μεγαλώνει η λίστα με τα ψέματα. Και μην μιλήσουμε για τις αλλαγές που κάνεις στις ώρες των θεμάτων ή για τα θέματα που βάζεις και τα έχουμε βάλει 7 μήνες πριν γιατί τότε θα μας πάρει το μεσημέρι.

Καλημέρες Μάκαρε, αααα και καλορίζικα τα ρομποτάκια




troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: