Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Σκηνές Σικάγου τις νύχτες στην παραλιακή του Ηρακλείου

Σκηνές “Φαρ Ουέστ” τις νύχτες στην παραλιακή

Σκηνές Φαρ-Ουέστ εκτυλίσσονται ολοένα και πιο συχνά πλέον τις νύχτες στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, ακόμα και τα Σαββατόβραδα που τα μπαρ της περιοχής κατακλύζονται από εκατοντάδες θαμώνες.

Άγριες συμπλοκές μεταξύ θαμώνων, πυροβολισμοί και τραυματισμοί που επιχειρούνται να «κουκουλωθούν». Λίγες ημέρες μετά τη φοβερή συμπλοκή που

σημειώθηκε σε γνωστό μπαρ της παραλιακής λεωφόρου που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου, χθες τα ξημερώματα είχαμε ένα ακόμα αιματηρό περιστατικό, η διερεύνηση του οποίου έχει καταστεί «γρίφος» για τις διωκτικές Aρχές που προσκρούουν σε «κλειστά στόματα».

Ο τραυματίας που σύμφωνα με πληροφορίες φέρει διαμπερές τραύμα στο πόδι και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο εφημερεύον νοσοκομείο. Ωστόσο αν και η ζωή του κινδύνευσε, ο ίδιος, τουλάχιστον μέχρι χθες, αρνούνταν να διαφωτίσει την αστυνομική έρευνα, σε βαθμό που τα λεγόμενα του προκάλεσαν την οργή ανώτερων αξιωματικών που πιστεύουν ότι ο τραυματίας επιδιώκει το κλείσιμο της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 4 χθες τα ξημερώματα οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για την ρίψη πυροβολισμών έξω από μπαρ της παραλιακής λεωφόρου. Όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο, κανείς δεν είχε δει και δεν ήξερε το παραμικρό.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και η Ασφάλεια Ηρακλείου ειδοποιήθηκε για τον τραυματισμό από όπλο ενός ατόμου που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να συνδέσουν τον τραυματισμό με το συμβάν των πυροβολισμών για το οποίο είχαν ειδοποιηθεί νωρίτερα.

Στην κατάθεση του ο νεαρός τραυματίας, όπως αναφέρεται από την αστυνομία, έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, ενώ ήταν προφανές ότι δεν ήθελε να βοηθήσει την προανάκριση.

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι πήγε να μπει στο αυτοκίνητο του όταν ξαφνικά ένιωσε στο πόδι ένα έντονο τσούξιμο. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν ξέρει ποιος τον πυροβόλησε και από πού ήρθε η σφαίρα, δήλωσε όμως ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του …άγνωστου δράστη.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν επισταμένως το αυτοκίνητο του τραυματία, όμως δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του. Χθες το πρωί στο δρόμο έξω από το μπαρ όπου εκτιμάται ότι έγινε το αιματηρό περιστατικό μετέβησαν αστυνομικοί της Σήμανσης που ήλεγξαν εξονυχιστικά το χώρο. Μάλιστα αναφέρεται ότι βρέθηκε μία βολίδα.

Πάντως από την πλευρά της αστυνομίας η υπόθεση δεν θα κλείσει τόσο εύκολα. Ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Κώστας Κουζέλης, φέρεται αποφασισμένος να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

iraklio web radio

Δεν υπάρχουν σχόλια: