Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

-Γιάννη, χάσαμε...



Aπο τον Killbill

Σεβαστή η προσπάθεια του Γιάννη Πρετεντέρη να βάλει πλάτη για το "ΒΗΜΑ", που έχασε 40000 φύλλα την Κυριακή των εκλογών. Ο καλός δημοσιογράφος βγήκε σήμερα στην εκπομπή των Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη και αφού κουβέντιασαν για τις πολιτικές εξελίξεις κλπ, ο Χασαπόπουλος ρώτησε τον Πρετεντέρη, τι θα έχει αύριο το "ΒΗΜΑ", κι εκείνος απάντησε:
-Θα έχουμε μια συνέντευξη του Γιάννη Παπαθανασίου.
Μα αυτό Γιάννη μου, είναι δυσφήμιση κι οχι διαφήμιση. Σας βλέπω πάλι να πατώνετε. Ποιος πολίτης νοιάζεται για την συνέντευξη του ανύπαρκτου Παπαθανασίου, ο οποίος δεν είναι παρά ο λογιστής του Σουφλιά, δίχως κύρος, δίχως αξιοπιστία. Ποιος θα πάρει καλοκαιριάτικα την εφημερίδα σου, για να διαβάσει τις παπαριές του Παπαθανασίου-που ο κόσμος τον έχει γραμμένο στα μαύρα κατάστιχα;
Πολιτικό κουτσομπολιό και παραπολιτικά θέλει ο κόσμος, Γιαννάκη μου: Φωτογραφίες της Μάρθας του Καράβελα, με την Μαριέττα Γιαννάκου, τον Μιχάλη Λιάπη, με όσους έχει τέλος πάντων. Φωτογραφίες απο την τουρκάλα πρώην σύζυγο του Χριστοφοράκου η ρεπορτάζ για την τωρινή ζωή του Κορωνιά, του αχτύπητου. Φωτογραφίες και ρεπορτάζ, για το τι κάνουν τώρα ο Σμπώκος, το ζεύγος Τσοχατζόπουλου, ο κολγκέητ Γιάννος Παπαντωνίου. Ρεπορτάζ για τα ταξίδια των πολιτικών μας στα σπίτια των Γιούνγκ, Χριστοφοράκου και σια.
Στείλε καμιά ρεπόρτερ ως τη Πολεοδομία Σύρου για να δει ποιοί έχουν χτίσει σπίτια τα τελευταία 5 χρόνια στη Μύκονο. Κάντε κανα ρεπορτάζ για το απο που προέρχονται τα λεφτά που σηκώνουν ολόκληρα εμπορικά κέντρα στο κέντρο της Γλυφάδας και πάει λέγοντας.
Δυστυχώς Γιάννη μου, το "ΒΗΜΑ" έκανε χαρακίρι με τη στάση του απέναντι στον Γιώργο κι αυτό γιατί έχασε την αξιοπιστία του. Ακόμη κι άδειο παλτό αν είναι ο Παπανδρέου, εσυ που είσαι σοβαρή εφημερίδα οφείλεις να κρατάς τα προσχήματα, το στύλ σου.
Απο τη στιγμή που έχασες την αξιοπιστία σου-εγκυρότητά σου, γιατί να σε διαβάσουν οι αναγνώστες; Αλλωστε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, η εφημερίδα σου δεν έχει.
Οπότε είναι και λίγο μαζοχισμός να κάθεσαι στον "Αστέρα" και να διαβάζεις Βασίλη Χιώτη, με τα στρινγκάκια ν αιωρούνται ανέμελα...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: