Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Eνας άνδρας και οι δημιουργίες του...


Ας δούμε προσεκτικά την ισχυρή ομάδα του 53χρονου>
-Γιώργος Αλογοσκούφης: Oπου υπήρχε "μαύρο" , ο πρώην τσάρος της οικονομίας, φρόντισε να το λευκάνει. Για ένα διάστημα είχε ψωνιστεί με την εξουσία και με φόρα απο τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, έστησε ένα δικό του μηχανισμό (παραμάγαζο) στα ΜΜΕ και κάθε πρωί διαβεβαίωνε τη Δίκα, πως είναι ο Ελληνας Γκόρντον Μπράουν. Βγήκε στη σύνταξη έχοντας εξασφαλίσει ανάμεσα στ άλλα και ελεύθερη είσοδο στην Ακαδημία Τέννις του Γιώργου Κουρή!
-Θόδωρος Ρουσόπουλος: Αρκούσε ένας Εφραίμ κι ο δαιμόνιος Αρσένιος, για να μετατρέψουν τον μύθο που μεθοδικά-στα όρια θρησκοληψίας- έχτισε χρόνια τώρα ο Ρουσόπουλος, σε πύργο στην άμμο.
-Ντόρα Μπακογιάννη: Δούλευε πάντα για την πάρτη της. Με την υπόθεση της Siemens, δεν δίστασε ν απαξιώσει το διπλωματικό σώμα, για να τη βγάλει καθαρή. Εξακολουθεί να βρίσκεται στη θέση της, εξαιτίας ενός αδύναμου πρωθυπουργού που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει.
-Γιώργος Σουφλιάς: Βγαίνει κάθε τόσο στις τηλεοράσεις και διαφημίζει την κατασκευαστική εταιρία του Μπόμπολα, με την ίδια άνεση που η Τζούλια Αλεξανδράτου εκμυστηρεύεται στον Ηλία Ψινάκη, τις επιδόσεις των εραστών της. Με πρωτοφανή εγωκεντρισμό στερεί απο τη χώρα το Υπ. Περιβάλλοντος.
-Δημήτρης Αβραμόπουλος: Kαλό παιδί, αλλά η προσομείωση του συμπαντικού Τίποτα, απόλυτο κενό. Οπως και το μη έργο του, απ όπου κι αν πέρασε. Κοσμοπολίτης τουρίστας...
-Μιχάλης Λιάπης: Θα μπορούσαμε ν αρκεσθούμε στο χαρακτηρισμό "κωμική περίπτωση", εαν δεν υπήρχε το πάρε δώσε με τον Χριστοφοράκο και κάτι μυστήρια τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού, που ποτέ δεν σφύριξαν...
-Αρης Σπηλιωτόπουλος: Ακούγεται πως ο τελευταίος ρόλος του, είναι αυτός του υπ. Παιδείας.
-Γιάννης Βαληνάκης: Απο ένα σημείο κι έπειτα ανήκει στην αρμοδιότητα της Αγγελικής Νικολούλη, μια και τα τελευταία χρόνια είναι εξαφανισμένος σε τροπικούς παραδείσους. Lost...
-Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Χρήστος Ζαχόπουλος: Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι...
-Λευτέρης Ζαγορίτης, Φεβρωνία Πατριανάκου, Γιάννης Τραγάκης: To πολιτικό θράσος και ο κουτσαβακισμός της αιώνιας Δεξιάς.
-Φάνη Πετραλιά: Η έξοχη ντιζέζ του συγκροτήματος και χαρά κάθε κομμώτριας.

Ο κατάλογος της ισχυρής ομάδας, είναι ατέλειωτος και μέσα απο την παρωδία του, οδυνηρός για τη χώρα. Ενας πρωθυπουργός που δεν είχε διοικήσει ούτε περίφτερο, ήταν λογικό να συγκεντρώσει δίπλα του αναλώσιμες ασημαντότητες, παραγινομένες απο τους επιτήδειους των ΜΜΕ.
Μια κυβέρνηση -φούσκα...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: