Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Όλα εδώ πληρώνονται, τελικά…


_______________________________________________________________________________________________
Όσα σημαντικά αποκαλύπτονται στην προηγούμενη ανάρτηση προέρχονται από έγγραφα που όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ κατέθεσε στους εφέτες-ανακριτές κ. Γεωργαντόπουλο και Nαυπλιώτη ο πρώην πρόεδρος του Eλεγκτικού Συνεδρίου Aναστάσιος Γκόνης, που υπήρξε για ένα δεκαήμερο πρόεδρος του OTE, επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Mητσοτάκη. O κ. Γκόνης είχε κληθεί ως μάρτυρας στο πλαίσιο της ανάκρισης, που διενεργήθηκε από το Eφετείο της Aθήνας, για να διαπιστωθεί εάν είχε διαπραχθεί το κακούργημα της απιστίας από τα μέλη των διοικήσεων του OTE την περίοδο ‘94-’96.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκείνη η ποινική δίωξη κατά της Ζήμενς και της Ιντρακόμ είχε ξεκινήσει από τον Γιώργο Ζορμπά και τελικά μπήκε κι αυτή στο αρχείο το 1998 επι κυβέρνησης Σημίτη. Η συνέχεια των - άδοξων για την Δικαιοσύνη - δικαστικών περιπετειών των ελληνικών τηλεπικοινωνιών γράφτηκε με την επόμενη ποινική δίωξη κατά Κόκκαλη και Ιντρακόμ του 2002, από τον τότε προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών κ. Δ. Παπαγγελόπουλο, υπόθεση η οποία ενταφιάσθηκε κι

αυτή επι κυβέρνησης Καραμανλή.

Για να γίνει όμως καλύτερα κατανοητή η υπόθεση εκείνη - η οποία οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά των σημερινών «μαύρων ταμείων» διαβάστε τι έγραφε το «Αντί» στα τεύχη του 705 και 707 του 2000: Υπόγειες δικαστικές διαδρομές.

Για να καταλάβετε επίσης πως ο κ. Μητσοτάκης δημιούργησε τη μεγαλύτερη … παρεξήγηση για τον ίδιο και την διαπλοκή διαβάστε κι αυτά:

Μια ξεχασμένη συνάντηση στο Τόκιο

Πως ο Μητσοτάκης δημιούργησε την μεγαλύτερη παρεξήγηση


ANTI WEBLOG

Δεν υπάρχουν σχόλια: