Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

-Γιώργο πίστεψέ το, νίκησες με μεγαλύτερο ποσοστό απο τις προβλέψεις. Είσαι ο Τσοκολάτας καρνέισον...



...και θα βγάλεις τη Λόλα, απο τη φωτιά!

Εμπρός όλοι μαζί, να παλουκώσουμε στη πλ. Συντάγματος τους εκδότες- -νταβατζήδες-καναλάρχες!

Απο την Ελπίδα Μπουντρούμη

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ηττοπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο μπαγάσας νίκησε με διαφορά 4,5%, δηλαδή με ποσοστό πολύ παραπάνω απο το 3%, στο τρυπάκι του οποίου είχαν κάνει τη μαλακία να μπουν οι πασόκοι. Η μεγάλη αποχή, δεν αφορά μόνο το Πασόκ, αλλά και τα υπόλοιπα χαμίνια!
Απ αυτή την άποψη ο Γιώργος, είναι ο μεγάλος νικητής κι έτσει πρέπει ν αντιμετωπίζει το εαυτό του αλλά και το Πασόκ. Οχι φυσικά το όλον Πασόκ, το διεφθαρμένο, των συμμοριών το συνοθύλευμα. Ο Γιώργος πρέπει να κλωτσήσει μακριά και τα τελευταία λαμόγια της σημιτικής περιόδου και ν αποφασίσει να πέσει ηρωικά σαν σερνικό παντελονάτο κι οχι να τον φάνε οι νταβατζήδες, όπως έκαναν με τον Καραμανλή, τον φλούφλη.
Ο Παπανδρέου πρέπει να βουτήξει τα λογιστήρια των εκδοτών-καναλαρχών -νταβατζήδων και να τους δώσει να καταπιούν τα μαύρα μουσαντένια τιμολόγια τους, καθώς θα τους κλείνει σε ανήλιαγα ρουμανικά μπουντρούμια, παρέα με τον Πάσσαρη.
Σκυλί ατάιστο, πρέπει να βάλει υπουργό Οικονομικών ο Παπανδρέου κι όχι κανένα πλυντηριά Αλογοσκούφη.
Σκυλί ατάιστο να είναι ο υπουργός Οικονομικων του Πασόκ, για ν πιάσει απο τ αρχίδια τους νταβατζήδες και τους ανόητους (εγκεφαλικά) διαδόχους τους.
Ολοι μαζί μπορούμε να κρεμάσουμε τους νταβατζήδες στο Σύνταγμα. Αυτό θέλουν οι πολίτες και ο πρωθυπουργός που θα τα καταφέρει θα γίνει ήρωας.
Μόνο που θα πρέπει να έχει τη μαγκιά ενός Πούτιν, και να μη λησμονεί πως αν δεν φας θεριό, θεριό δεν γίνεσαι...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: