Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2009

Φώτο από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση Καραμανλή!!!

Ο σεμνός και ταπεινός Καραμανλής των σκανδάλων έκανε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη χθες. Μάλιστα επειδή την προηγουμένη είχε την ανάλογη συγκέντρωση ο Παπανδρέου και όπως λέγανε γαλάζια στελέχη "πρασίνισε η Θεσσαλονίκη" η εντολή ήταν σαφής. Δείξτε ότι έχουμε υπερδιπλάσιο κόσμο να μη χάσουμε και στη Θεσσαλονίκη το κλίμα.

Έτσι σκεφτήκανε οι φωστήρες να κόψουν τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΔΥΟ. Από τις 19.45 τουλάχιστον, κανένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ δεν ολοκλήρωνε τη διαδρομή του από ανατολικά προς τα δυτικά και αντίθετα. Μάλιστα στο λεωφορείο που ήτανε ο γράφων,η ανακοίνωση του οδηγού του ΟΑΣΘ, είχε ως εξής: "Είναι ο πρωθυπουργός μας εδώ και τελευταία στάση γίνεται εδώ, γιατί οι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω του κόσμου που μαζεύτηκε." !!!

Όταν κάποιοι του είπαμε "μα χθες που είχε το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωση η οδός αγγελάκη και εγνατία ήταν ανοιχτή για όλους", η απάντηση ήταν " Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που φτάνει μέχρι πάνω από την Εγνατία, οπότε η πόλη είναι κομμένη στα δυο." και μας κατέβασε.

Είπαμε λοιπόν να πάμε περπατώντας μέχρι εκεί και να βγάλουμε μερικές φώτο για να δούμε και το λόγο ταλαιπωρίας των Θεσσαλονικέων και ιδού το αποτέλεσμα:

Οδός Ερμού προς Εγνατία (επάνω) και οδός Ερμού προς Τσιμισκή (κάτω)Δεξιά η οδός Ερμού προσβάσιμη φυσικά αφού κόσμος δεν υπήρχε. Μόνο που η αστυνομία την είχε αποκλείσει και αυτή ... λόγω κοσμοσυρροής!!!


Η κοσμοσυρροή στην οδο Αριστοτέλους λίγο πάνω από την Τσιμισκή!!! Μέγα πλήθος! Λογικό ήταν να ταλαιπωρηθεί όλος ο κόσμος χθες με τέτοια ... λαοθάλασσα. Ε, κύριοι της Ν.Δ.;

Για να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις οι φωτογραφίες όλες έχουν ώρα και ημερομηνία. Αν δείτε είναι όλες τραβηγμένες περίπου στις 21.15 όταν ο Καραμανλής ξεκίνησε την ομιλία του στις 20.55 περίπου, και ενώ οι ψιχάλες έχουν σταματήσει περίπου 35 λεπτά πριν όπως βλέπετε στις πρώτες φωτογραφίες.


Και για να μη ξεχνιόμαστε, πάρτε και το πρωτοσέλιδο της Εγκυρότατης και Αντικειμενικότατης (εδώ γελάμε) εφημερίδας "σήμερα" που μοιράζεται σε όλες τις στάσεις του ΟΑΣΘ.Διαβάστε υπέρτιτλο και τίτλο. Τώρα κοιτάξτε και τις φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε.
Νομίζουμε ότι περαιτέρω σχόλιο δε χρειάζεται...

universalreporters
μέσω krogias

1 σχόλιο:

Δέσποινα είπε...

Και να λάβετε υπόψη ότι κουβάλησαν κόσμο από όλες τις περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Όσοι θεσσαλονικείς πέρασαν χθες το απόγευμα από τον περιφερειακό ή το πλακόστρωτο της παραλίας μπορούν να το επιβεβαιώσουν.