Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Πως του έκοψαν τον τσαμπουκά παρότι κέρδισε με 4,5%!


Εκαναν λέει λάθος οι τραβεστί γκαλλοπάκηδες, που εδώ και 5 χρόνια κονομάνε ένα σκασμό λεφτά, απο την κυβέρνηση την νύχτα των εκλογών. Μιλάμε για τα exit polls, που έδειχναν το ΠΑΣΟΚ να προηγείται με 10 μονάδες διαφορά, στην αρχή της βραδιάς. Κανείς τους δεν έδωσε πειστική απάντηση για το πως όλοι οι γκαλλοπατζήδες έπεσαν έξω.
Απλα γιατί δεν συνέβη αυτό. Το σχέδιο οργανώθηκε απο συγκεκριμένους νταβατζήδες σε συνεργασία με εθνικό αναλυτή, ο οποίος παριστάνει τον Μαμαλάκη των μετρήσεων και ασκεί μεγάλη επιρροή στη πιάτσα των δημοσκόπων. Αυτός εκτελώντας τις επιθυμίες γνωστών νταβατζήδων οι οποίοι με τίποτε δεν θέλουν ένα κόμμα να έχει ισχυρή αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές-και συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ-κατάφεραν να μετατρέψουν μια σαρωτική νίκη του ΠΑΣΟΚ, σε φοβία για τον Γιώργο!
Τι πρέπει να κάνει ο Γιώργος; Απλά να βγεί τώρα και να πει στον κόσμο ανοιχτά:
-Βοηθήστε με να κλείσω τα μαγαζιά των νταβατζήδων με τα μαύρα και μουσαντένια τιμολόγια. Εγω δεν θα βάλω έναν Αλογοσκούφη στο Οικονομικών. Είμαι αποφασισμένος με τη βοήθειά σας να τους πετάξω στη θάλασσα.
Αυτά πρέπει να υποσχεθεί ο Γιώργος και ταυτόχρονα ν απαγορεύσει σε κάτι Πρωτόπαπες, Παναγόπουλους, Δαμανάκηδες κι άλλους "σεσημασμένους" να εμφανίζονται στους Αυτιάδες...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: