Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

"Ο Ελληνικός λαός να κρεμάσει ψηλά τα καθάρματα που πάνε να "πνίξουν' το πρόστιμο στη VODAFONE! Τι κάνει ο Κουρασμένος πρωθυπουργός σας;"



Tου Ιαν Ντίκινς

Απο τον αναγνώστη μας Ιαν Ντίκινς -αυστραλό επιχειρηματία που ζει στην Αθήνα-πήραμε την παρακάτω επιστολή την οποία δημοσιεύουμε:

"Παρακολούθησα απο κοντά το Σκάνδαλο των Υποκλοπών, όπως επίσης και τις διεθνείς του προεκτάσεις. Θεωρώ ότι αποτελεί την πιο προκλητική παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας απο την εποχή του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Εχουμε μια υπερδύναμη η οποία σε συνεργασία με μια πολυεθνική εταιρία κι έναν Ελληνα επιχειρηματία, παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα ακόμη και του πρωθυπουργικού ζεύγους της πατρίδας σας. Κι οχι μόνο αυτό:Eνας νέος άνθρωπος "αυτοκτόνησε" κάτω απο μυστηριώδεις συνθήκες. Πληροφορήθηκα οτι για όλα αυτά επιβλήθηκε ένα απλό πρόστιμο και το οποίο μάλιστα κάποιοι πάνε να το διαγράψουν! Δυστυχώς μόνο στην πατρίδα σας συμβαίνουν αυτά. Τι κάνει ο πρωθυπουργός σας; Ακουσα ότι είναι Κουρασμένος. Πότε θα ξεκουρασθεί; Γιατί δεν τα παρατάει; Κανονικά ο λαός σας πρέπει να βγει στους δρόμους και να κρεμάσει στη πλατεία Συντάγματος τα καθάρματα που πάνε να χαρίσουν το πρόστιμο σ αυτούς που εξευτέλισαν ακόμη και την ιδιωτική ζωή του πρωθυπουργού σας!..."

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: