Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Το νερό γιορτάζει και σας προσκαλεί


Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ διοργανώνουν την Κυριακή 22 Μαρτίου στην Πλατεία Συντάγματος μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό με τίτλο: «Κάθε Σταγόνα είναι Πολύτιμη!»
Μια περιβαλλοντική ΜΚΟ, η τοπική αυτοδιοίκηση και ευαισθητοποιημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τους πολίτες της Αθήνας να ενημερωθούν για την αξία της προστασίας και τα προβλήματα των υδατικών πόρων, όπως επίσης και να ενεργοποιηθούν υιοθετώντας καλές πρακτικές για την εξοικονόμηση του νερού, μέσα από συναυλίες, περιβαλλοντικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα και δια-δραστικά events.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Θηβαίος και μαζί του η Μαρία Λούκα και οι Leraecantus θα βρίσκονται εκεί για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα για το ΝΕΡΟ. Παράλληλα ξυλοπόδαροι, χορευτές και ηθοποιοί, με τη συνεργασία εκπροσώπων και εθελοντών του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, θα ψυχαγωγούν και θα ενημερώνουν μικρούς και μεγάλους «ενεργούς» πολίτες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο με σχετικό πληροφοριακό υλικό από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης :
11:00- 14:00 : περιβαλλοντικά παιχνίδια, διαδραστικά events, θεατρικά δρώμενα από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και το TOWN FOR KIDS
14:00 –15:00 : Συναυλία αφιερωμένη στο Νερό και το Περιβάλλον με το ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ. Συμμετέχουν η Μαρία Λούκα και οι Leraecantus.

medsos

Δεν υπάρχουν σχόλια: