Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Γεύμα Ντόρα – Σουφλιά με κρύο μενού

Σιγή ασυρμάτου τηρείται και από τις δυο πλευρές μετά το γεύμα που είχαν σήμερα το μεσημέρι στο Χίλτον η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Σουφλιάς. Πράγμα που υποδεικνύει ότι η συνάντηση δεν πήγε καλά, καθώς πριν την πραγματοποίησή της είχε καλλιεργηθεί κλίμα «ταρατατζούμ» από την πλευρά κυρίως της πρώτης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Ντόρα πήγε στο γεύμα για να εκμαιεύσει από τον Σουφλιά μια συμφωνία για την ομαλή διαδοχή του Κώστα Καραμανλή, ώστε «να μην σφαχτούν». Μεταξύ των άλλων η κ. Μπακογιάννη καίγεται να πληροφορηθεί αν ο κ. Σουφλιάς θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος, ή αν θα δεχθεί να αναλάβει «μεταβατικός πρόεδρος» στη θέση του κ. Καραμανλή, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

Το οποίο, σημειωτέον, δεν αποκλείεται να είναι πολύ κοντά, επειδή, όπως κυκλοφορούσε σήμερα στην Βουλή, ο κ. Καραμανλής δεν αποκλείεται να αποχωρήσει πριν από τις εκλογές. Πράγμα που αποτελεί και μύχιο πόθο της κ. Μπακογιάννη, επειδή όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως επιδιώκει να ηγηθεί αυτή της ΝΔ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση με το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σουφλιάς όμως δεν φαίνεται να συναίνεσε στις επιθυμίες της υπουργού επί των Εξωτερικών.

Επιβεβαιώνεται έτσι το στρατηγικό αδιέξοδο της Ντόρας

antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: