Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ.

Συγκεκριμένα η γνωμάτευση του ψυχιάτρου αναφέρει: «Ο Κωνσταντίνος Νταφαλιάς πάσχει από ψυχωσική συνδρομή σχιζοφρενικού τύπου αδιαφοροποίητης μορφής, παρανοϊκής συμπτωματολογίας. Παρουσιάζει αρνητικού τύπου συμπτωματολογία και έντονη αποδιοργάνωση, με χαώδη επικοινωνία. Η καθαρή κλινική μου εκτίμηση είναι ότι η νόσος έχει έναρξη από μηνών έως ετών, όμως τα υπάρχοντα στοιχεία δεν επιτρέπουν ακόμη την εκτίμηση της χρονιότητας του νοσήματος».
Σύμφωνα με τη ψυχιατρική εκτίμηση, ο 38χρονος αστυνομικός, που πυροβόλησε εν ψυχρώ στον λαιμό με το όπλο του υπάλληλο εταιρείας φύλαξης έξω από την οικία του Αμερικανού πρεσβευτή, πρέπει να κλειστεί άμεσα σε ψυχιατρική κλινική.

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ...ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΣ...
ΕΙΧΕ ΟΠΛΟ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΕΚΤΕΛΏΝΤΑΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ...


Ευθυνη αποκλειστικα και μονο εχει το Υπ.Εσωτερικων το οποιο μεχρ τωρα δεν εχει θεσπισει νομοθετικο πλαισιο για την ψυχιατρικη παρακολουθηση ολων οσων δουλευουν στην αστυνομια,
θέτοντας ετσι σε αμεσο κινδυνο τις ζωες των πολιτων...

Τα συμπερασματα,δικα σας..

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: