Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2009

ΣΙΩΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ...

Η φιμωμένη είδηση που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!! Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα,αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ,
παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας.
Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει πάπας στη θέση του πάπα.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια γκρουπς πρέπει να γίνονται forwarded. Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Δείτε το video με το ρεπορτάζ του BBC youtube

2 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Πάνος

Side21 είπε...

Νομίζω πως είναι
σοβαρό το πρόβλημα
κι αν αληθεύει δεν είναι απ' αυτά που
κρύβονται εύκολα κάτω απ' το χαλί ...
Να λειτουργεί πορνείο σε δικαστήριο !!!
Οπωσδήποτε χρειάζεται διασταύρωση ...
Το σχετικό Video στο Utube δεν έχει
κανένα λογότυπο από BBC ή άλλο κανάλι ...
Κατά τ' άλλα συμφωνώ για την "ποιότητα"
των τηλεοπτικών προγραμμάτων πλην ...
κάποιων εξαιρέσεων που απλώς ...
επιβεβαιώνουν τον κανόνα !!!