Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ενδείξεις για τους δράστες της επίθεσης στα Εξάρχεια




Προχθές 24 Φεβρουαρίου οι νεοναζιστές γιόρτασαν την επέτειο της ίδρυσης του χιτλερικού Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος.Tην ίδια μέρα έγινε η επίθεση με χειροβομβίδα στο Στέκι των Μεταναστών στα Εξάρχεια. Στο νεοναζιστικό blog “Ανθη του Κακού” υπάρχει σχετικό αφιέρωμα που καταλήγει με μια απειλή.ΕΠΕΤΕΙΟΣ NSDAP – 24/02/1920 – 24/02/2009

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗΚΕ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ(ΑΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ). ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥ.

Αφού συνεχίζει με σκέψεις για τον εθνικοσοσιαλισμό, το κείμενο καταλήγει:
…ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ AΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ(ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΔΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΛΗΔΕΣ ΑΣΤΙΚΟΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!! ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΙΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!


ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!
ΦΥΡΕΡ ΖΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ!!!

Οπως παρατηρεί ο anemos Νέο παράθυρο και υπογραμμίζει ο Tsimitakis Νέο παράθυρο οι φασίστες είχαν προαναγγείλει την επίθεση.

Από το Δεκέμβριο οι νεοναζιστές προειδοποιούν για επιθέσεις μέσα από τα ιστολόγιά τους.

"Έχουμε να κάνουμε με σκουπίδια που φοβούνται την κατά μέτωπον αντιπαράθεση γιατί ξέρουν ότι, αν δεν βρίσκονται σε αναλογία τουλάχιστον 10 προς 1 Εθνικιστή, δεν έχουν καμία τύχη. Να ‘ναι σίγουροι όμως ότι θα πληρώσουν για τις πράξεις τους και μάλιστα το τίμημα θα είναι πολύ σκληρό…"

Αυτά έγραφε στις 4 Φεβρουαρίου το νεοναζιστικό ιστολόγιο Ηλιοφόρος.


Λίγες ημέρες αργότερα και με αφορμή τη δίκη του "Περίανδρου" για τη δολοφονική επίθεση κατά φοιτητών, φιλοξενούσε επιστολή του γνωστού στελέχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που προέτρεπε τους ομοϊδεάτες του σε "πόλεμο":

"Στον αιώνα που έρχεται ας κάνουμε πράξη, εμείς ξεχωριστά, την δικιά μας φιλοσοφία:
“Την θέληση της Δυνάμεως”. Μια βούληση τρομακτική που θα εκρεύσει απ’ τ’ ατσάλινα κορμιά μας, την σιδηρά μας ψυχή και τα τείχη του πνεύματος μας. Μια θέληση όχι ως προσπάθεια, αλλά φυσική απόρροια της συμπαγούς μας δυνάμεως που δεν θα μπορεί να εκτονωθεί πουθενά αλλού πέρα απ’ τον Αγώνα.

Η Δύναμις έγκειται στην Νεότητα. Η Νεότης οφείλει να είναι Δυνατή και Δυνατοί είναι μόνον εκείνοι που ξεπερνούν την ανωνυμία μέσα από την δράση. Ευχαριστήστε τους εχθρούς που μας το ανεγνώρισαν διώκοντάς μας. Και στη συνέχεια πολεμήστε τους. Πολεμήστε τους λυσσαλέα διότι… ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ".


Μηπως θα έπρεπε να ληφθεί υπ όψιν από την Αστυνομία αν ποτέ ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση; Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δεν αναφέρθηκε καθόλου στο περιστατικό ενώ σιγή ιχθύος τήρησαν και μέσα ενημέρωσης. Η δολοφονική επίθεση δεν έχει τύχει της προσοχής που θα έπρεπε.

Επειδή η προχθεσινή επίθεση δεν είναι η τελευταία, διαδώστε παντού την πληροφορία για το περιστατικό και τις ενδείξεις για τους νεοναζί.

TVXS

Δεν υπάρχουν σχόλια: