Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2009

«Κοριός» στην ΕΟΕ

Μία απίστευτη είδηση ήρθε να ταράξει τα «νερά» στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή λίγο πριν τη λήξη της υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες εκλογές. Στο γραφείο του νυν προέδρου, Μίνωα Κυριακού ύστερα από καταγγελία του ίδιου βρέθηκε «κοριός».

Στο γραφείο του σημερινού προέδρου της ΕΟΕ, Μίνωα Κυριακού βρέθηκε χθες βράδυ «κοριός» ο οποίος είχε τοποθετηθεί από κάποιον που ήθελε να «κατασκοπεύει» τις συνομιλίες του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1. Ο κ. Κυριακού δεν έκανε κάποια δήλωση επί του θέματος, ωστόσο σίγουρα η παραπάνω είδηση ήρθε να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Επιτροπής.

Ο «κοριός» βρέθηκε έπειτα από καταγγελία του Μίνωα Κυριακού και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στο γραφείο του πρόεδρου του Πανελληνίου πήγε η ασφάλεια και η σήμανση και πήρε αποτυπώματα ενώ έγινε και έλεγχος σε όλο το γραφείο. Πλέον αναμένεται η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στις 15:00 λήγει η υποβολή των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και με αυτό το γεγονός εντείνεται ο... πόλεμος. Οι υποψήφιοι για να πάρουν τον προεδρικό θώκο της ΕΟΕ είναι ο Μίνωας Κυριακού και ο Σπύρος Καπράλος.

Μετά την αποκάλυψη για την συσκευή υποκλοπής υπάρχει το ενδεχόμενο οι εκλογές που έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν στις 10 Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανό να πάρουν επ'αόριστον αναβολή.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: