Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος των ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία από το ναζιστικό Ισραήλ

Μετά τη στρατιωτική και πολιτική του Ισραήλ, εντείνεται η «αρθρογραφία» δυτικών «δημοσιογράφων», που σε διατεταγμένη υπηρεσία προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την Αλήθεια: τον αγώνα της Παλαιστινιακής Αντίστασης για το δικαίωμα στη γη τους!
Το ιταλικό περιοδικό “Panorama” έχει τη σκυτάλη.
Με τον προσφιλή τίτλο όλων των αργυρώνητων δημοσιοκάφρων «Αποκλειστικό: μιλάει ο πατέρας του Gilad Shalit»(Esclusivo: parla il padre di Gilad Shalit), του ισραηλινού στρατιώτη που βρίσκεται στα κρατούμενος από την Παλαιστινιακή Αντίσταση για 2 χρόνια.
Στο δακρύβρεχτο άρθρο δεν γίνεται καμία νύξη για τους χιλιάδες κρατούμενους στις φυλακές των ναζιστικών γουρουνιών επί 15 και πλέον χρόνια, ούτε για την παράνομη κατοχή επί 61 χρόνια της Παλαιστίνης, ούτε για τους χιλιάδες δολοφονημένους Παλαιστίνιους, ούτε για την πρόσφατη γενοκτονία της Γάζας. Μάλιστα προσφέρουν και σχετικό βίντεο για τον κακόμοιρο στρατιώτη…
Σ’ όλους αυτούς θα απαντήσουμε με τον τίτλο άρθρου του ιταλού ακτιβιστή Vittorio Arrigoni: ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ (μιας και βρίσκεται σε μεγάλη διάδοση ο ιός της διψομανίας, υπενθυμίζουμε ότι είναι τίτλος επώνυμου άρθρου σε έγκυρη εφημερίδα).
Σταχυολογούμε ορισμένες κραυγαλέες περιπτώσεις «προοδευτικών» δημοσιοκάφρων με την «στρατευμένη» τους αρθρογραφία (για τους αντίστοιχους έλληνες, θα μιλήσουμε εν καιρώ…).
- Armi vecchie e nuove, dall'uranio impoverito all'informazione impoverita (Παλιά και καινούργια όπλα, από το απεμπλουτισμένο ουράνιο στη δημοσιογραφία της κακομοιριάς)

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: