Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

"Εθελουσία" με το ζόρι στα media...

Aπό το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας
.
Καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα τους τεχνικούς όλων των Εθνικής Εμβέλειας Τηλεοπτικών Σταθμών, ώστε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα άμεσα και επιτυχώς το επερχόμενο και προδιαγραφόμενο κύμα απολύσεων.
Ήδη, μετά την δεύτερη «εθελουσία» του ALPHA που είναι σε εξέλιξη και ο ANT1 ανήγγειλε χτες «πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου» για τους εργαζόμενους του, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Παρά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στην Διοίκηση της Ένωσής μας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ALPHA κ. Ρικ Σπίνερ κατά την χτεσινή συνάντηση που είχαμε μαζί του και τηλεφωνικά, από την Γενική Διευθύντρια του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του ANT1 κ. Ερμίνα Στρατηγού, ότι δεν πρόκειται να ασκηθούν πιέσεις προς τους εργαζόμενους για «εθελοντική αποχώρηση», εμείς πιστεύουμε ότι...

θα χρησιμοποιηθούν όλες οι μέθοδοι προκειμένου να συμμετάσχουν στην «εθελουσία» όσο περισσότεροι εργαζόμενοι γίνεται.
Γι αυτό ζητάμε από του Τεχνικούς, μέλη μας και όχι, να μας αναφέρουν αμέσως κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης, εκβιαστικών διλημμάτων ή πιέσεων με στόχο την αποχώρηση, που πιθανόν να τους γίνει από ανθρώπους της Διοίκησης, για να το καταγγέλλουμε αμέσως και ονομαστικά.
Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε αποφασισμένοι να αποτρέψουμε, με κάθε μέσον, την, με οποιονδήποτε τρόπο, απώλεια θέσεων εργασίας, και ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε την καταπάτηση της εργατικής και της τηλεοπτικής νομοθεσίας προκειμένου να γίνουμε «φτηνότεροι», όπως επιδιώκουν οι εργοδότες μας.

press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: