Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Ο Σουφλιάς, ο Μπόμπολας και το Βιομηχανικό Πάρκο-καταγγελία φωτιά της Κανέλλη!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ- ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ Β.Α ΑΤΤΙΚΗΣ!

Επαναλαμβάνουμε διαρκώς τον "περίεργο" ρόλο του Σουφλιά στη διάρκεια των τελευταίων ωρών. Ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος, παραμένει άφαντος, τη στιγμή που το Περιβάλλον πεθαίνει. Σήμερα η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, έδωσε μια ακόμη εξήγηση για την εξαφάνιση Σουφλιά, ο οποίος υποβαστάζεται στο τσάμικο της φωτογραφίας απο τον ΑΚΤΡΩΡ(Α).


fimotro.blogspot.com
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΝ Γ. ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Έχει πάρει φωτιά και το πολιτικό σκηνικό. Κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους και εκτοξεύουν τρομερές καταγγελίες. Μια από αυτές ακούσαμε πριν από λίγο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm από την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Η Λιάνα Κανέλλη αποκάλυψε ότι... "η Πυροσβεστική προστάτευε τα μηχανήματα που είχε αγοράσει και εγκαταστήσει πολύ γνωστός μεγαλοεργολάβος ο οποίος φτιάχνει βιομηχανικό πάρκο στην Βορειοανατολική Αττική"! Η Λιάνα Κανέλλη φωτογράφισε τον μεγαλοεργολάβο Γιώργο Μπόμπολα. Πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη. Έχει στοιχεία η βουλευτής του ΚΚΕ;
Διαβάστε τώρα τι επαναλαμβάνουμε διαρκώς, όπως επίσης και το παρασκήνιο του βρώμικου σχεδίου των νταβατζήδων>

O Σουφλιάς υποβασταζόμενος απο τον ΑΚΤΩΡ(Α), εκτελεί τον παραδοσιακό χορό "νταβατζήδικο"!


Ο γραφικός γιδοβοσκός Σουφλιάς, που στύλωσε τα πόδια του και δεν επέτρεψε να γίνει ξεχωριστό Υπ. Περιβάλλοντος, δεν βρήκε να πει μια λέξη για το Ολοκαύτωμα της Αττικής.
Η ξεφτίλα των καναλιών είναι μεγαλύτερη, μια και κανείς τους δεν έκανε αναφορά στις τεράστιες ευθύνες του αρμόδιου υπουργού, ο οποίος στη φωτό, χορεύει τσάμικο, υποβασταζόμενος απο τον κο Κούτρα, τον ισχυρό άνδρα του ΑΚΤΩΡ(Α). Ντροπή...


Οι νταβατζήδες ετοιμάζουν το γεροντοφρικιό Σουφλιά για πρωθυπουργό και τον Σημίτη για Πρόεδρο Δημοκρατίας!

OΛΟ ΤΟ (ΒΡΩΜΙΚΟ) ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ενα απο τα πιο βρώμικα σχέδια της μεταπολίτευσης βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι πυρκαγιές της ΒΑ Αττικής, είναι μέρος αυτού του σχεδίου.
Μια αμερικάνικη εταιρία απ αυτές που διαχειρίζονται κρίσεις (αφού πρώτα τις έχει προκαλέσει!) έχει στείλει ήδη στελέχη της τα οποία διαμένουν σε πολυτελές ξενοδοχείου του κέντρου της Αθήνας.
Την εταιρία πλήρωσαν συγκεκριμένοι νταβατζήδες και αποστολή της είναι η μη αυτοδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου, πάση θυσία. Πάμε παρακάτω.
Το σενάριο είναι απλό και έχει δύο πρωταγωνιστές-μαριονέτες, τους Γιώργο Σουφλιά και Κώστα Σημίτη.
Ο πρώτος, το γεροντοφρικιό, παραμένει εξαφανισμένος στη διάρκεια του ολοκαυτώματος που ζούμε, παρότι είναι υπουργός Περιβάλλοντος.
Είναι η οχι, τουλάχιστο ΥΠΟΠΤΗ αυτή η απουσία του αρμόδιου υπουργού, οταν το Περιβάλλον στο οποίο προίσταται, καταστρέφεται; Ο δεύτερος, ο Σημίτης που παρέδωσε την Ελλάδα στους νταβατζήδες αλλά και στη βουλιμία για χρήμα και καλή ζωή συγκεκριμένων υπουργών του, βρίσκεται πάντα στη διάθεση των νταβατζήδων-εγχώριων αλλά και ευρωπαίων!
Το σενάριο που στηρίζεται στη μη αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, θέλει κυβέρνηση συνασπισμού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με πρωθυπουργό τον υποβασταζόμενο απο τον ΑΚΤΩΡ(Α) -βλέπε φωτο- Γιώργο Σουφλιά και Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κώστα Σημίτη!
Γι αυτό και το γεροντοφρικιό, ο φιδέμπορας του Μητροπολιτικού Πάρκου Γιώργος Σουφλιάς, χτυπιέται να γίνουν εκλογές το Φθινόπωρο-ει δυνατόν μέσα στο Σεπτέμβρη.
Θ αφήσουμε τους διεφθαρμένους νταβατζήδες, να υλοποιήσουν το σχέδιό τους η θα τους κρεμάσουμε στη πλατεία Συντάγματος-αυτούς και τους γόνους τους;
Η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ είναι μονόδρομος.
Το κόλλημα του Γιώργου να τσακίσει τους νταβατζήδες, δείχνει ειλικρινές γι αυτό κι εκείνοι τον θεωρούν, το λιγότερο απρόβλεπτο.
Οσο για τον Παπανδρέου, δεν πρέπει ν ανέχεται μύγα στο σπαθί του και πρέπει να διαγράψει άμεσα τον Κώστα Γείτονα και να ζητήσει εξηγήσεις απο τον Σκανδαλίδη που δήλωσε στο "ΒΗΜΑ", οτι τάπιαναν τα κόμματα με σκοπό να κάνει κακό στο ΠΑΣΟΚ.
Ουτε ο Σκανδαλίδης, ούτε ο Γείτονας, που διετέλεσε υφυπουργός του Τσοχατζόπουλου, θα λείψουν απο τη πολιτική ζωή.
Αλλωστε μαγκιά του Γιώργου, είναι οτι του βγήκαν πρόσωπα όπως ο Ραγκούσης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Γερουλάνος.
Σ αυτή τη λογική πρέπει να συνεχίσει: Να ρίξει στη πυρά το παλαιό ΠΑΣΟΚ-δεν μας αφορά...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: