Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ>Ο Καραμανλής, έστειλε τον Γιαννάκη τον Ανδριανό με το παπί, να του φέρει λεφτά απο τους goldenboyδες για τις διακοπές του!


-Γιάννη, σε παρακαλώ καβάλα το παπί που έχεις παρατημένο εδω έξω στην αυλή (του Μαξίμου) και κάνε μια γύρα να μου φέρεις λεφτά για τις διακοπές μου...Πετάξου σ αυτά, τα πως τα λένε, τους γκόλντεμπόυδες, και φέρε μου-δεν έχω λεφτά ούτε για καζαν ντιπι, ούτε μια σοκολάτα ν αγοράσω...

Λίγο νωρίτερα, αγχωμένος ο Κουρασμένος, άκουγε τη Νατάσα απο την Τήνο να του λέει, οτι δεν υπάρχει μία ούτε για σουβλάκια για τα δίδυμα. Ασε που η σύζυγός του είχε μείνει με το φουσκωτό (απο βενζίνη) μισοπέλαγα. Εκανε αμαν η γυναίκα να περάσει μια τράτα να τη κοτσάρει για ν αντικρύσει τη στεριά.
Ο Καραμανλής "φροντίζει" η δύστυχη Νατάσα και τα παιδάκια να δείχνουν λιτοδαίαιτοι με σπαρτιατική ανατροφή. Ο ίδιος δεν αντέχει τις στερήσεις. Μόνο που φέτος η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.
Ετσι ο πρωθυπουργός που διαβάζει στις εφημερίδες ένα θρύλο που μιλάει για κάποιους γκόλντεμπόυδες απο το Brokeback Mountain, οι οποίοι κονομάνε χοντρά λεφτά -ως και 1 εκατομμύριο μισθό το χρόνο, γαμώ την επανίδρυσή μου-ηξερε που θα κάνει τράκα.
Καβάλησε λοιπόν χρούμενος ο Γιαννάκης ο Ανδριανός το παπί και μ ένα σακουαγιάζ στους ώμους, άρχισε να σιγοσφυρίζει στους δρόμους της Αθήνας το απονη ζωή, μας πέταξες στου δρόμου την άκρη και στο καπάκι, μια γόπα απο τσιγάρο, σε μια στίβα καλαμιές αποκοιμήθηκα.
Ο Γιαννάκης δεν θα χαλούσε ποτέ χατήρι στον αγαπημένο του πρωθυπουργό. Τον θαύμαζε άλλωστε τόσο πολύ. Δυο σπουδαίους άνδρες θαύμασε ο Ανδριανός στη ζωή του, τον Μπλεκ και τον Καραμανλή. Και μισούσε άλλους δύο: τον εαυτό του (απο τότε που παρέλαβε το dvd του Θέμου) και τον Γιάννη Αγγέλου, ο οποίος τον αντιμετώπιζε μ αυτόν τον εσωστρεφή σνομπισμό που επιδεικνύουν οι καλλιεργημένες κυρίες του καλού κόσμου, απέναντι στα επαρχιωτόπουλα σαν και δαύτον.
Αντίθετα ο Αγγέλου καθόταν σούζα-κλαρινέτο, σε κάτι τύπους σαν τον Κορωνιά και τον Χριστοφοράκο. Αφού να σκεφθείς, οταν ο τελευταίος διέμενε στη σουίτα του Λασκαρίδη, του χουβαρντά, του σκορποχέρη στη Μεγάλη Βρετάνια, ο Αγγέλου του έστελνε κάθε πρωί αχνιστά κρουασάν με τον δύστυχο Ανδριανό-λάστιχο τον είχε κάνει.
Ο Ανδριανός θα ξεκινούσε τη τράκα απο τον Παναγόπουλο της ΕΡΤ, με τον οποίο είχαν γίνει φίλοι με αποτέλεσμα η κρατική τηλεόραση να δείχνει τον Γιάννη Ανδριανό πιο συχνά απο τις διακοπές για διαφημίσεις. Η οσο συχνά εμφανίζεται εκείνος ο δύστυχος κοντοκουρεμένος δημοσιογράφος, στο πλάνο των εξερχομένων απο το Μαξίμου, την ώρα που προβαίνουν στις γνωστές παπαροδηλώσεις. Απορώ πως δεν τον έχουν εντοπίσει ακόμη τα πρωινά μπακούρια του ΑΝΤ1, να του κάνουν αφιέρωμα.
Ο Ανδριανός ήξερε οτι ο Παναγόπουλος της Κρατικής είναι λίγο σπάγγος, παρότι ξοδεύει ενα σκασμό λεφτά στο μπουζουξίδικο του Σπύρου Παπαδόπουλου και σε νεαρές και νόστιμες ρεπόρτερ, καμία απο τις οποίες όμως, δεν μπορεί να παραβγεί στην Ελενα Λαζάρου, εκτός ίσως της Ντόρας Κουτροκόη, που είναι άγριο μωρό επίσης.
Ο Παναγόπουλος έδωσε 17000 ευρώπουλα στον Ανδριανό για τις διακοπές του πρωθυπουργού, εκείνος τα φορτώθηκε στον ώμο και έφυγε σιγοσφυρίζοντας στα ιταλικά μια επιτυχία της Εφης Θώδη.
Με το σφύριγμα αλα ιταλικά, ξόρκιζε τον Γιάννη Μανώλη, όπου κι αν τον έβλεπε-τον πέτυχε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Χασαπόπουλου και βάλθηκε να σφυρίζει ώσπου τον διέταξε ο Αγγέλου να βγάλει το σκασμό, επειδή κάτι σκεφτόταν ο Κουρασμένος και δεν έπρεπε να τον ενοχλούν.
Ο Ανδριανός κατευθυνόταν τώρα στο λημέρι (κυριολεκτικά η λέξη) του ΟΠΑΠ. Εδω περίμενε οτι ο Χατζηεμμανουήλ θα του έσπρωχνε στο σάκο τουλάχιστο μια κατοστάρα. Και δεν έπεσε έξω.
Ως το τέλος της μέρας κι αφού πέρασε απο ένα σκασμό Οργανισμούς , Υπηρεσίες και Διευθύνσεις που μόνο το Μαξίμου γνωρίζει ο Ανδριανός επέστρεψε στην Ηρώδου Αττικού μ ένα βανάκι σαν κι αυτό που κουβαλούσε τη 17Ν, στη Λουίζης Ριανκούρ. Μέσα στο βανάκι με τα πακεταρισμένα χαρτονομίσματα είχε στριμώξει το καημένο το παπί.
Αυτές τις ώρες το γραφείο του Μιχάλη Καρχιμάκη, αναζητεί τα golden boys απο τα οποία πέρασε ο Ανδριανός. Τη ψάχνουμε κι εμεις την ιστορία...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: