Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Ψηλά Καπέλα, Νεόπλουτα Καλόπαιδα και Ελεύθεροι Μπλόγκερς



Οι γέροι αρχηγοί της φυλής, οι μιντιάρχες, ας τους πούμε τα Ψηλά Καπέλα, από φυσικό γήρας, οσονούπω, θα φύγουν απο τη μέση. Αλλά κι αν αργήσουν να φύγουν, δεν πειράζει. Η πορεία των εμβίων όντων είναι γνωστή και δεδομένη.
Το κενό των Ψηλών Καπέλων, ετοιμάζονται να καταλάβουν από τώρα τα γνωστά Νεόπλουτα Καλόπαιδα. Οι σεσημασμένοι.
Το λιβάδι της ενημέρωσης όμως έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και θα μετατοπιστεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Μεγάλη σημασία για "κονόμα" αποκτά και το νέο βοσκοτόπι που λέγεται διαδίκτυο.
Περιμένοντας - και βοηθώντας κατά περίπτωση - λοιπόν την αποχώρηση των Ψηλών Καπέλων, τα Νεόπλουτα Καλόπαιδαπροετοιμάζουν την κατάληψη του νέου εύφορου βοσκότοπου. Σ' αυτόν τον εύφορο και ΕΛΕΥΘΕΡΟ βοσκότοπο ζουν, αναπνέουν και δεν λένε να μεγαλώσουν κάποια παιδιά που τα λένε Ελεύθερους Μπλόγκερς.
Εντάξει δεν θα χρησιμοποιήσουν τόξα και βέλη. Αλλά κάτι μηνυσούλες, κάτι ψιλοπιέσεις, κάτι γνωριμίες, εεεε κάτι άλλα που δεν μπορούμε να φανταστούμε... εεεε κάτι τέτοια.
Αυτά τα Νεόπλουτα Καλόπαιδα λοιπόν, βλέπουν αφ' υψηλού όλους τους εραστές της ελεύθερης ενημέρωσης και βέβαια με μίσος, φθόνο και φόβο κάτι τρωκτικά, σαύρες, σαρανταποδαρούσες και άλλα ζωντανά που διαβιούν στο λιβάδι.

Κι αυτό γιατί τους αποσπούν μερίδιο απο την εξουσία που θεωρούν πως τους ανήκει στην ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου. Και που είναι το επόμενο σκαλοπάτι για να αποκτήσουν τα Νεόπλουτα Καλόπαιδα πλήρη έλεγχο του χώρου. Και για να επιδείξουν στα Ψηλά Καπέλα τα νέα φτερά "μαγκιάς" που πρόσθεσαν στο κεφάλι τους.

Δεν θα διστάσουν πουθενά προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Και γι΄αυτό έχουν περικυκλώσει το βοσκότοπο φωνάζοντας και υψώνοντας τα τόμαχοουκ του πολέμου.

Αλλά ας έχουν υπόψη τους ότι κάπου εδώ θα ηχήσει η σάλπιγγα και θα επέμβει το ιππικό.

Και το ιππικό δεν μπορεί να είναι άλλο από τους χιλιάδες μπλόγκερς, που ανεξάρτητα από εντάξεις και πολιτικές θεωρήσεις και τοποθετήσεις θέλουν το χώρο τους καθαρό.

ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: