Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Η ΔΑΚΕ καταγγέλλει τη σιωπή των «πράσινων» συνδικαλιστών... Είναι δυνατόν να στηρίζουν Αράπογλου; Η Ιπποκράτους σε ύπνωση;

Oι εργατοπατέρες τους ΠΑΣΟΚ ...Ψήφισαν Αράπογλου στην Εθνική Τράπεζα!


Ανανέωσαν την θητεία του Δ.Σ της Εθνικής Τράπεζας δεσμεύοντας την επόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ...που για να τους απολύσει θα χρειαστεί 600.000 ευρώ για τον Καθένα! Την απόφαση αυτή αποσιωπούν σκοπίμως οι πρωτοκλασάτοι νυν και πρώην συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στην Τράπεζα που τους έκανε όλους διευθυντάδες ο Αράπογλου! Ποιός φώναζει για όλα αυτά ...ΜΟΝΟ η ΔΑΚΕ! Ρε που φθάσεμε ! Σε περιόδους δεξιάς διακυβέρνησης το ρόλο του κυβερνητικού συνδικαλιστή να τον κάνουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ! Δείτε τι γράφει το ΠΑΡΟΝ!
"Η ΔΑΚΕ καταγγέλλει τη σιωπή των «πράσινων» συνδικαλιστών
Καταπέλτης είναι η ΔΑΚΕ για τα... κόλπα του κ. Αράπογλου. «Οι αυλικοί ανανέωσαν τις συμβάσεις τους και μοιράστηκαν μπόνους εκατομμυρίων, όμως το προσωπικό δεν προάγεται, δεν αμείβεται, δεν ελπίζει», τονίζει σε ανακοίνωσή της. Και επισημαίνει:
«Τελευταία γινόμαστε θεατές πρωτόγνωρων καταστάσεων. Δεν έφταναν οι στρατιές των εκ των έξω προσληφθέντων με τις παχυλές αμοιβές και τα χοντρά μπόνους, που έχουν κατακλύσει την τράπεζα και καταλαμβάνουν τις μεγάλες θέσεις.
Τώρα έχουμε όλως κατ’ εξαίρεση και σε καταστρατήγηση κάθε έννοιας του κανονισμού εργασίας, τοποθέτηση σε θέση διευθυντού Διεύθυνσης Τμηματάρχη Β΄, εκ των έσω! Με αποτέλεσμα να επιχειρείται κανιβαλισμός στις συναδελφικές σχέσεις.
Οι προαγωγές του προσωπικού αναβλήθηκαν, πλην όμως εσπευσμένα ανανεώθηκαν οι συμβάσεις γενικών, βοηθών, συμβούλων και λοιπών, που έληγαν του χρόνου! Γιατί αυτή η σπουδή; Γιατί αυτή η προάσπιση των προσωπικών ιματίων τους; Πού είναι οι ενέργειες του παντοδύναμου κουαρτέτου, Κούκου - Παναγόπουλου - Πρωτόπαπα - Κουσελά; Κανείς από τον σύλλογο, την ΟΤΟΕ, τη ΓΣΕΕ δεν υποψιάστηκε την εσκεμμένη ενέργεια της διοίκησης να καθυστερήσει την υπαγωγή της τράπεζας στον Νόμο Διάσωσης από την Κρίση, προκειμένου να προβεί στη διανομή των εκατομμυρίων ευρώ μπόνους στους πέριξ της το 2008»;

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: