Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αγάλιασε η καρδιά του! Κομματική δικαιοσύνη και δικαστές με αυθαίρετα στην υπηρεσία του Σουφλιά...

Στα βήματα του Σανιδά...
Σύμφωνα με γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, νόμιμες θα είναι οι μεταβιβάσεις των παράνομων ημιυπαίθριων χώρων.
Συγκεκριμένα ο Γενικός Οικοδομικός Κανονισμός, σε καμιά περίπτωση αλλαγής χρήσης αυθαιρέτων κτισμάτων δεν προέβλεπε ως κύρωση την απαγόρευση της μεταβίβασης και μάλιστα με τη συνέπεια της ακυρότητας της συμβολαιογραφικής πράξης. Οι κυρώσεις που προβλέπονται, αφορούν μόνο την επιβολή προστίμου ή κατεδάφιση, αλλά όχι στην απαγόρευση της μεταβίβασης του ακινήτου. Τα παράνομα και νομιμοποιούνται και μεταβιβάζονται κατά τον κ. Τέντε, αρκεί να στηρίζεται η κομματική γραμμή και η εκτελεστική αυθαιρεσία.
Με την ίδια διαδικασία "γνωμοδότησης" επίσης, θα μπορούσε να νομιμοποιηθεί όποιο άλλο προϊόν εγκλήματος αποβαίνει σε όφελος της μισθολογικής και ιεραρχικής εξέλιξης των ντενεκέδων της δικαιοσύνης. Αυτό θα αποβεί τελικά σε όφελος των δυνάμενων να καταβάλλουν την απαιτούμενη μίζα για την "ευμενέστερη εξέλιξη του θέματός τους", σε όφελος υπόπτων για την την απαλλαγή τους με την μέθοδο των συνταγματικών πραξικοπημάτων, σε όφελος της προώθησης αντισυνταγματικών και παρανόμων πολιτικών κλπ.
Αυτά και άλλα πολλά μπορεί να προσφέρει -πάντα με το αζημίωτο- το δικαστικό κύκλωμα όλων όσων "ανεξάρτητων" διορίζονται όπως πάντα με κομματικά κριτήρια. Η κυβέρνηση Καραμανλή εκτιμά ιδιαίτερα την ροπή προς τα δικτατορικά καθεστώτα όπως και την προϋπηρεσία στην δικτατορία, το πολίτευμα που αγαπούσε, και με το οποίο συνεργάστηκε τόσο αρμονικά ο Εθνόρχις.
Κομματική δικαιοσύνη και δικαστές με αυθαίρετα στην υπηρεσία του Σουφλιά...
Να τον έχουμε υπό επιτήρηση αυτόν τον κύριο, γιατί από ότι φαίνεται, μάλλον θα έχει κακά ξεμπερδέματα.
Συγκλίνουσες Αντιθέσεις

* Ας το δουν όσοι αναφώνησαν για σωστή επιλογή του "συνευρισκόμενου" στην ίδια "συνάθροιση" μ' αυτή του Δένδια!
Ελήφθη;

Όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: