Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - AΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ! "Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ πήρε με χρησικτησία το δίπλα οικόπεδο στην Ραφήνα"


ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Αλλάζει η πολιτική ατζέντα με την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός της χώρας έχει πάρει το δίπλα οικόπεδο στην Ραφήνα με την μέθοδο της...δίκης σε ανύπαρκτο πρόσωπο που δεν εμφανίστηκε ποτέ να διεκδικήσει το κτήμα του! Το παράτησε δηλαδή...
Τον πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Καραμανλή εννοούσε ο Μάκης Τ. όταν είπε στον ΑΝΤ1 ότι κέρδισε δίκη με χρησικτησία και με μαιμού ιδιοκτήτη στην περιοχή της Ραφήνας!
Ο Μάκης Τ. δεν είπε το όνομα αλλά όλοι κατάλαβαν ότι εννοούσε τον πρωθυπουργό της χώρας και είναι το θέμα που το troktiko φωνάζει ότι δεν...
έχει βγει στον αέρα και είναι στο συρτάρι.

Ο πρωθυπουργός της χώρας καταγγέλθηκε ότι έκανε δίκη με τον δήθεν ιδιοκτήτη του δίπλα οικοπέδου που όμως δεν ανήκε σε ιδιώτη. Επειδή λοιπόν έγινε η δίκη και το φερόμενο "ανύπαρκτο" πρόσωπο δεν βρέθηκε να διεκδικήσει το οικόπεδο του, το πήρε η οικογένεια του Κώστα Καραμανλή.

Μάλιστα υπάρχουν έγγραφα με υπογραφές που δείχνουν τα στοιχεία του οικοπέδου.
Για να μην γίνει όμηρος ο πολιτικός βίος του τόπου, ο Μάκης να βγάλει το όνομα του πρωθυπουργού με ολα τα στοιχεία και ας τον καλέσει εισαγγελέας να τα δώσει. Το ακούμε τόσο καιρό αλλά τίποτα δεν βλέπουμε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τον προκάλεσε να το δημοσιοποιήσει και ο Μάκης είπε ότι θα το κάνει. Περιμένουμε. Και την παρέμβαση του εισαγγελέα. ΆΜΕΣΑ. Να διαλευκανθεί η υπόθεση για να μην σέρνεται και το ξαναλέμε.

Την ανώνυμη καταγγελία έκανε ο Μάκης Τ. στην εκπομπή του Χαριτάτου και του Καραμέρου στον ΑΝΤ1.

Εμείς βάζουμε το όνομα για να βγούνε ολα τα στοιχεία και το όνομα. Δεν γίνεται ο πρωθυπουργός της χώρας να καταγγέλεται για τόσο σοβαρό θέμα και η δικαιοσύνη να μένει αδιάφορη. Ας κληθεί λοιπόν ο Δημοσιογράφος να δώσει τα στοιχεία. Τα έχει. Απλά εμείς κάνουμε το βήμα. Μην πείτε ότι έχουν ευθύνη τα blogs. Δεν μπορεί να λέγονται τα πάντα εκτός από το όνομα το οποίο και φωτογραφίζεται ξεκάθαρα ότι είναι ο πρωθυπουργός. Ποιος είναι ο κορυφαίος πολιτικός στην Ραφήνα; Αν δεν ακουστεί το όνομα δεν θα μπορεί να παρέμβει η δικαιοσύνη. Είναι απλό. Και ο πρωθυπουργός κρίνεται αλλά μην αδικείται κιόλας αν δεν είναι έτσι. Παρέμβαση εδώ και τώρα της δικαιοσύνης.
Μήπως είναι αυτό το θέμα για το οποίο φωνάζει κάθε μέρα ο Δ.Ρίζος και λέει για μεγάλο σκάνδαλο;
Διαφάνεια σε όλα με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπο και του πρωθυπουργού και του απλού πολίτη αυτή της χώρας.
Μόνο η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει και να τελειώσει αυτό το θέμα που σέρνεται μήνες τώρα μέσα από εκπομπές του Μάκη και διάφορα υπονοούμενα. Πάρτε το όνομα και αν καλέσετε τον Μάκη και σας πει όχι τότε καλέστε και εμάς! Aλλά δεν θα σας πει όχι. Θα καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: