Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Πρωτοβουλίες πάπαλα...


Ακούω καθημερινά κάτι νούμερα πολιτικούς συντάκτες, ν αναρωτιούνται μέσα απο τις εκπομπές τους αλλά και τα τηλεπαράθυρα, γιατί ο 53χρονος δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Ντροπή αχρείοι.
Ποιες πρωτοβουλίες; Γιατί ρε καραγκιόζηδες δεν λέτε την αλήθεια; Ποιος Καραμανλής, ποιος Θανάσης; Τελειωμένος είναι ο Καραμανλής, εδώ και χρόνια. Απο τότε που η εταιρία του Κορωνιά, του παρακολουθούσε το κινητό. Τόσο το δικό του, όσο και της συζύγου του. Τελειωμένος είναι ο Καραμανλής, απο τότε που με τη ψυχή στο στόμα το Μαξίμου, έκανε μοντάζ στο βίντεο του Ζαχόπουλου, για το περιεχόμενο του οποίου είχε βουήξει όλη η πιάτσα. Τελειωμένος είναι ο Καραμανλής, απο τότε που ο πρώτος του εξάδελφος, ο Μισέλ ο Λιάπης, έκοβε βόλτες με τον Χριστοφοράκο. Τελειωμένος είναι ο Καραμανλής, απο τότε που επιχείρησε να καλύψει τους καραγκιόζηδες υπουργούς του στην υπόθεση Βατοπεδίου.
Τελειωμένος ήταν ο Καραμανλής απο τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας το Μάρτιο του 2004. Απο τότε που ο Κόκκαλης, ο Μπόμπολας και οι υπόλοιποι τον έπιασαν στις φάπες με το βασικό μέτοχο.
Ποιος Καραμανλής, ποιες πρωτοβουλίες, ποιος Θανάσης;
Σταματήστε λοιπόν ρε καραγκιόζηδες, τις αναλύσεις της πλάκας. Καραμανλής, τέλος. Πάπαλα...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: