Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Ο Κ. Μητσοτάκης, ο Δ. Δενδρινός, η Siemens και οι συμπτώσεις...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Ακουσα στις ειδήσεις ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Δένδιας συναντήθηκε με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κων. Μητσοτάκη με θέμα -όπως τουλάχιστον είπαν δημοσίως- την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Η συνάντηση τους έγινε την περασμένη Πέμπτη.
Την αμέσως προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη, είχε συλληφθεί ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Siemens Δ. Δενδρινός (φωτό), για την υπόθεση του C4I, ο οποίος διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη και είχε αγοράσει από κοινού με την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, μάλιστα, οικόπεδο στην Τήνο.
Tην Κυριακή, ο κ. Δενδρινός μετά την απολογία του στον ειδικό ανακριτή δεν είχε την τύχη την άλλων κατηγορουμένων για το σκάνδαλο της Siemens καθώς δεν κρίθηκε προφυλακιστέος. Αφέθηκε, με περιοριστικούς όρους, ελεύθερος.
Φαντάζομαι ότι όλα αυτά είναι εντελώς συμπτωματικά μεταξύ τους. Και οφείλουμε να δεχθούμε όλοι τις επίσημες εξηγήσεις που δόθηκαν για τα γεγονότα αυτά. Έτσι δεν είναι;
Επίσης για την ιστορία καταγράφω ότι η σύζυγος του κ. Δενδρινού ήταν επικεφαλής του Private Banking της Deutsche Βank. Κι αυτό συμπτωματικό, σίγουρα.

press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: