Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Στο EΣΡ το ALTER και ο Μάκης - Διακοπές έκανε ο ...γίγαντας όταν η ομάδα του έβγαζε το παραδικαστικό

Στο ΕΣΡ πήγε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο πρώην αρχισυντάκτης του Σ.Γκιόλιας αφού ο ΔΔΔΔημοσιογράφος (με τρία Δ κεφαλαία) δεν του έδωσε την δυνατότητα να βγει στον αέρα παρότι επικοινώνησε δύο φορές με την εκπομπή του. Ο Τριανταφυλλόπουλος όχι μόνο ανέφερε ψευδώς ένα γεγονός που είχε σχέση με το δικηγόρο του και τον ...

πρώην συνεργάτη αλλά και αντιδεοντολογικά δεν του έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσει επειδή προφανώς φοβήθηκε την επίθεση που θα του έκανε. Ο Μάκης δε θέλει αντίλογο όταν ξέρει ότι συκοφαντεί και αυτό το έχει σύστημα, όμως το ΕΣΡ θα έχει άλλη άποψη για το ALTER.
Είναι πάντως άξιον απορίας αν όσα λέει ο Μάκης τα πιστεύει ή τα κάνει με δόλο; Γιατί και στις δύο περιπτώσεις θέλει ψυχίατρο!

Μην ξεχνάμε ότι χθες επικαλέστηκε δύο φορές το όνομα του δικηγόρου Γιώργου Αγιοστρατίτη για να επιβεβαιώσει όσα έλεγε και να βγει στον αέρα αλλά ο ποινικολόγος δεν του έκανε το χατίρι. Ειδικά η μια περίπτωση ήταν ψευδέστατη. Αυτό έλειπε να μην ενημερώνεται δικηγόρος από τους υπεύθυνους της εκπομπής για αιτήματα ανθρώπων που ζητούν να λύσουν τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ υποθέσεις και όχι, όπως ψευδώς είπε, ότι θα κερδίζονταν όλες οι δίκες του Μάκη. Ο ίδιος ο Αγιοστρατίτης ζητάει να ενημερώνεται για όλα και έτσι πρέπει. Αν ήταν έτσι, όπως τα παρουσιάζει, τότε ο Μάκης και ο Αγιοστρατίτης επί δύο χρόνια συγκάλυπταν το παραδικαστικό κύκλωμα!!!

Έτσι δεν είναι Μάκη; Επί δύο χρόνια ήξερες (το ψευδές) περιστατικό και το κάλυπτες εσύ ο αδιάφθορος;
Και είχες στο γραφείο σου τους ανθρώπους αυτούς;
Και κάτι άλλο. Επειδή κουνιέσαι σαν την... Καγιά για πες μας πως βγήκε το παραδικαστικό; Μήπως ήσουν στην Βέροια και έκανες διακοπές όταν σε πήραν να σε ενημερώσουν ότι έχουνε πολύ μεγάλο θέμα; Γιατί δεν το έκρυψαν; Το πιο εύκολο θα ήταν. Ποιοι αποκάλυψαν το παραδικαστικό, Μάκη; Εσύ ή μήπως οι συνεργάτες σου; Ήταν Χριστούγεννα και έλειπες διακοπούλες, όπως πάντα.
Σου ζήτησε ποτέ κανένας να μη βγάλεις θέμα; ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ alter; Σου ζήτησε ποτέ συνεργάτης σου να μη βγει κάτι; ΟΧΙ.
Τότε, πως λες τέτοια ψέματα; Λίγη τσίπα δεν σου έχει μείνει; Ποιοι σου έβγαζαν τα θέματα για να γίνεις μάγκας;

Χθες πάλι στα 13%-14% έμεινες στον μ.ο. τηλεθεάσεις. Και ενώ τελείωσαν τα καλλιστεία και ο κόσμος έκανε ζάπινγκ, κανείς δεν έμεινε στην εκπομπή σου. Δεν τσούλησες, παρότι φώναζες από τα νεύρα σου για το θέμα που βγήκε με τον αστυνομικό (δεν μας νοιάζουν οι φώτο αλλά η ουσία που είναι έτσι όπως τη γράφουμε).

Πες στον Αγιοστρατίτη το δικηγόρο σου να σου θυμίσει το ΑΛΗΘΕΣ περιστατικό και όχι αυτό που βγάζεις από το κεφάλι σου. Και έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δεν έβγαλες το συνεργάτη σου στο τηλέφωνο. Φοβήθηκες ότι θα σε ξετίναζε.

Και για να πάμε και στην ουσία να ξέρει ο κόσμος τι έγινε επειδή ο Μάκης κοιμάται.

Ο φίλος σου επικοινωνιολόγος που πίνατε στο Ντα Κάπο στο Κολωνάκι, πήρε τηλέφωνο για να μη βγει ένα θέμα του Γιοσάκη και θα απέσυρε τις μηνύσεις και τις αγωγές που ΣΟΥ έχει κάνει. Όχι ότι θα κέρδιζες όλες τις δίκες του κόσμου,όπως λες! Εντάξει κάποιοι είναι λαμόγια αλλά αν γινόταν αυτό τότε θα υπήρχε συγκάλυψη του παραδικαστικού από σένα και το δικηγόρο σου. Αυτό είναι για γέλια. Και βέβαια, όπως όφειλε ο συνεργάτης σου το μετέφερε στον δικηγόρο σου γιατί τα νομικά τα χειρίζεται εκείνος και τα τηλεοπτικά εσύ και η ομάδα σου. Μήπως θυμάσαι αν ο συνεργάτης σου, μετέφερε σε σένα κάποιο αίτημα προκειμένου να μη βγει θέμα; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Γιατί πολύ απλά έκανε τυπικά αυτό που έπρεπε και τηλεοπτικά το θέμα έπαιξε. Νομικά όμως έπρεπε να ενημερωθεί ο δικηγόρος σου. Όπως πρέπει να γίνεται σε όλες τις υποθέσεις και όχι όπως κάνεις εσύ που εξαφανίζεσαι από τις δίκες και βάζεις μάρτυρες τους συνεργάτες σου.

Και μήπως θυμάσαι Μάκη σε πόσες δίκες πήγε μάρτυρας ο αρχισυντάκτης σου; ΣΕ ΚΑΜΙΑ (εκτός από την υπόθεση Κουκοδήμου που κλήθηκε). Γιατί;

Επειδή πολύ απλά δεν ήθελε! Δεν ήθελε να λέει ψέματα στο δικαστήριο. Το θυμάσαι Μάκη ή το ξέχασες;

Και αν, βρε ανόητε, Μάκη είχε οποιαδήποτε σχέση κάποιος από τους συνεργάτες σου με το Παραδικαστικό τότε πως έγινες... Ντάλτον από τις καταδίκες; Και μη μιλάς για ποινικό μητρώο γιατί δε λερώθηκε επειδή δεν τελεσιδίκησε κάποια απόφαση. Αλλά έχει χάσει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ υποθέσεις, όπως με το κέντρο βρεφών (όχι για το ρεπορτάζ αλλά για όσα έλεγες στο στούντιο) και τον Παπαθεμελή. Και υπάρχουν άλλες που εκκρεμούν. Και η συκοφαντία όταν επαναλαμβάνεται δεν είναι τιμητικό αλλά ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ αδίκημα.

Υ.Γ: Κάνε εκπομπή πες ό,τι θέλεις και κάλεσε αυτούς που καταγγέλλεις. Αυτό είναι το έντιμο. Αλλά ποιος την έχασε για να τη βρεις εσύ;


troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: