Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΑΙΔΩΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ!!...

Μίλησε απαξιωτικά και χυδαία για τον Ανδρέα Παπανδρέου...
Ο υπάλληλος της ΕΡΤ και κομματόσκυλο της Ν.Δ., Δημήτρης Οικονόμου, απευθυνόμενος προς τον Χουντή του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί στην εκπομπή του, είπε:

"Έχετε τον τρόπο να μιλάτε και να...


...μη λέτε τίποτα, σαν τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου"!...

Ο παριστάμενος Πέτρος Ευθυμίου του επεσήμανε πως πρέπει να 'ναι πιο προσεκτικός όταν μιλάει για έναν μεγάλο πολιτικό σαν τον Ανδρέα.

Λίγα του είπε και ήπιος ήταν. Φτύσιμο ήθελε....

nonews


Το λαμόγιο της ΕΡΤ έχασε την ψυχραιμία του μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και αποκαλύφθηκε για μία ακόμη φορά. Μόνο που αυτή τη φορά η απρέπειά του ξεπέρασε κάθε όριο. Έφτασε στα όρια της ύβρεως! Τώρα στα δύσκολα θέλει να δείξει ότι είναι πιστός στο αφεντικό..

Πάντως εμείς εδώ στο blog που τον παρακολουθούμε, είμαστε σίγουροι ότι με το που θα βγεί το Πασόκ κυβέρνηση θα το "γυρίσει" ξανά!

Γλύφτης είναι.. Όπου φυσάει ο άνεμος.. Δεν θα έχει πρόβλημα σε δύο χρόνια να δοξάζει τον Ανδρέα Παπανδρέου για να κάνει τον καλό σε μία ενδεχόμενη πράσινη κυβέρνηση. Ελεεινός τύπος..Τρισάθλιος..Το χειρότερο είδος...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Το εχω επισημάνει επανειλημμένα,δεν ειναι η πρώτη φορά.Το ιδιο με τον Κακλαμάνη[εκείνος τον εβαλε στη θεση του]υποτακτικός του ειρήστου ειδους.Μονο που η αθλιώτητα επιβραβεβαιται με 22.000Ε καθαρά το μήνα,απο τον φόρο του Ελληνα Πολίτη.Εδω πρεπει επειγόνυως να παρθουν μέτρα.