Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Ο Γιώργος Παπανδρέου βλέπει Μαξίμου και ρίχνει πόρτα στους νταβατζήδες που παίζουν με μανία Ντόρα-Βενιζέλο



Αποφασισμένος να καθαρίσει μια κι έξω με τους νταβατζήδες, είναι ο αρχηγός του Πασόκ Γιώργος Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου παρατηρώντας την εμμονή των γνωστών Νονών των ΜΜΕ με το δίδυμο Ντόρας-Βενιζέλου, στέλνει στους νταβατζήδες το μήνυμα οτι δεν συνδιαλέγεται μαζί τους, έστω κι αν για τους τύπους, έχει προχωρήσει σε κάποιες συναντήσεις.
Οτι δηλαδή δεν κατάφερε να φέρει σε πέρας ο Κουρασμένος, με το στραπάστο του βασικού μετόχου. Ηταν εκείνη η εποχή που ο τωρινός πρωθυπουργός, είχε την αμέριστη συμπαράσταση του νεοεκλεγμένου αρχηγού, μόνο που δεν τόλμησε. Προφανώς τρόμαξε κι ο ίδιος οταν ανακάλυψε τις στενές σχέσεις κορυφαίων υπουργών του με την διαπλοκή.
-"Στην κυβέρνησή μου δεν θα υπάρχουν οι εκλεκτοί της διαπλοκής..." επαναλαμβάνει το τελευταίο καιρό ο αρχηγός του Πασόκ. Ο τελευταίος εκτιμά ότι οι γνωστοί νταβατζήδες αποτελούν παρελθόν για την πολιτική ζωή του τόπου: "Οι εφημερίδες τους πουλάνε μόνο για τις προσφορές τους, τα κανάλια τους είναι ανυπόληπτα, όπου νάναι θα μοιάζουν με σκιά του εαυτού τους. Εμείς θα πορευθούμε με το διαδίκτυο..."
Tην εκτίμηση του Γιώργου για το διαδίκτυο, συμμερίζεται κι ο Αντώνης Σαμαράς που διαπιστώνει οτι η διαπλοκή κόβει φλέβες για τη Ντόρα.
Οι δυο τους είναι αποφασισμένοι ακολουθώντας το παράδειγμα του Ομπάμα, να ποντάρουν στο διαδίκτυο, αγνοώντας τις απειλές των ξεδοντιασμένων νταβατζήδων...

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: