Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Ο αθόρυβος επαναστάτης...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης μετά το Βατοπέδιο, επιβάλει το "ρυθμό" στη μάχη για την αποκάλυψη της αλήθειας -χωρίς συμβιβασμούς και ...συμψηφισμούς- και στην υπόθεση Παυλίδη
.
Ο βουλευτής Σερρών Μάρκος Μπόλαρης είναι το πρόσωπο-έκπληξη στο ΠΑΣΟΚ. Στην Εξεταστική Επιτροπή για ττην υπόθεση του Βατοπεδίου κινήθηκε συστηματικά και αθόρυβα και τεκμηρίωσε πολλές από τις πτυχές του σκανδάλου.
Και τώρα, στην υπόθεση Παυλίδη, είναι αυτός που το ίδιο συστηματικά και ασυμβίβαστα, κόντρα στις λογικές ορισμένων "πρωτοκλασσάτων" για ...χαμηλούς τόνους (που ισοδυναμεί με συμψηφισμούς και κουκούλωμα), δίνει τη μάχη της ουσιαστικής και σε βάθος διερεύνησης. Όχι μόνο για το θέμα των χρημάτων και της εκβίασης αλλά και συνολικά για το σκάνδαλο της ανάθεσης των άγονων γραμμών. Αυτό που αποτελεί και την "ταμπακιέρα".
Ο Μ. Μπόλαρης είναι αυτός που, έτσι, ανέτρεψε την αντίληψη η οποία πήγε να δημιουργηθεί ότι "δεν προκύπτει τίποτα" και "δεν υπάρχει σκάνδαλο". Ίσως μάλιστα τη μεγαλύτερη μάχη τη δίνει στο εσωτερικό του κόμματος του και όπως φαίνεται βγαίνει νικητής. Τους έπεισε με επιχειρήματα, έγγραφα και στοιχεία ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάστηκαν και ότι το σκάνδαλο έχει μεγάλο βάθος.
Τώρα, αυτός δίνει το ρυθμό και διαψεύδει όσους τον είχαν υποτιμήσει. Και στο πρόσωπό του δικαιώνεται η νέα γενιά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.
του Πέτρου Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια: