Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Η κατρακύλα δεν έχει τέλος


Ηλ. Κολιούσης και Ελένη Σωτηροπούλου, τον περασμένο Οκτώβριο ζήτησαν την αμελλητί αποστολή στη Βουλή της δικογραφίας για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, καθώς η έρευνά τους προσέκρουσε σε ευθύνες πολιτικών προσώπων... Άλλοι δύο εισαγγελείς, η Ευσταθία Σπυροπούλου και ο Παντ. Στραγάλης, οι οποίοι ανέλαβαν την έρευνα μετά τις παραιτήσεις των πρώτων που δεν εισακούστηκαν τότε από τον προϊστάμενό τους, Κυρ. Καρούτσο, ζήτησαν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Παρά την κρίση 4 εισαγγελέων ο κύριος Σανιδάς και η κυβέρνηση του κουρασμένου κάνουν ότι μπορούν για να μην φτάσει ο φάκελος στη βουλή.
Η κυβέρνηση των δεκάδων σκανδάλων, η κυβέρνηση που αποχωρεί από τη βουλή για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα και να γλιτώσει τους κλέφτες, η κυβέρνηση που έκανε νοθεία στην διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος συνεχίζει...
Δείχνει ότι δεν υπολογίζει τίποτα. Δε σέβεται τίποτα. Ωμές επεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.Κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος αλλά και της νοημοσύνης όλων των Ελλήνων. Για να μην φτάσει ο φάκελος στη βουλή, για να παραγραφούν οι ευθύνες, για να μείνει στην εξουσία ο κουρασμένος ανιψιός του «Εθνάρχη» μας.
Η κατρακύλα δεν έχει τέλος...

Γ. Μαντζουράνης
: «Η προς όφελος των -κατά τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά- δήθεν παραπλανηθέντων υπουργών της Νέας Δημοκρατίας επιχείρηση παρεμπόδισης της αποστολής της δικογραφίας για το Βατοπέδι στη Βουλή και μάλιστα από τον διορισμένο από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και συντόμως αφυπηρετούντα εισαγγελέα του Αρείου Πάγου παραβιάζει βαναύσως το Σύνταγμα και τον νόμο περί ποινικής ευθύνης υπουργών και οφείλει να ξεσηκώσει τη θυελλώδη αντίδραση του νομικού και πολιτικού κόσμου της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: