Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Γιατί ο Καραμανλής στέλνει κάθε πρωί, με τον Ανδριανό κρουασάν στον Χριστοφοράκο; Γιατί του διαθέτει αστυνομική φρουρά; Γιατί τρέμει το Μαξίμου;


Οτι τα παντελόνιασαν κάποιοι Πασόκοι απο την Siemens, δεν αμφιβάλλουμε.
Είναι γνωστό ότι οι Πασόκοι ανήγαγαν την αρπαχτή, σε ύψιστη Τέχνη.
Το να τους δούμε να παρελαύνουν στον ανακριτή και στη συνέχεια να περνάνε το κατώφλι της ψειρούς θα είναι χάρμα οφθαλμών.

Το να επιχειρεί όμως ο εξάδελφος του Μιχάλη Λιάπη, ο Κουρασμένος, να περάσει στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας την γερμανική λαδώστρα, είναι τουλάχιστο αστείο.
Ενας Κουρασμένος που δεν τολμά ν ακουμπήσει τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και τον Πρόδρομο Μαυρίδη.
Ενας Κουρασμένος που διαθέτει αστυνομική φρουρά στον Χριστοφοράκο και κάθε πρωί του στέλνει ζεστά κρουασάν- τα ετοιμάζει ο μάγειρας του Μαξίμου-με το delivery boy, τον Γιάννη Αδριανό.
Ενας Κουρασμένος που γνώριζε (στη συνέχεια το πληροφορήθηκαν οι Έλληνες πολίτες) τις πτήσεις του εξαδέλφου του Μισέλ, μετά του Χριστοφοράκου, στο Σάλτσμπουργκ των τραπεζών.
Ενας Κουρασμένος, που επιτρέπει στον Χριστοφοράκο ν απολαμβάνει τα πάρτυ καθώς και τις περιηγήσεις στα ευρωπαικά σαλέ του. Είναι ακριβώς αυτή η συμπεριφορά που αποτελεί συνέχεια των απειλών που εκστομίζει ο Καρατέκα της Μίζας, σε συγκεκριμένους αποδέκτες:
-Eαν ανοίξω το στόμα μου (και εαν ανοίξετε τους λογαριασμούς μου), θα πάρω πολλούς μαζί μου στη κόλαση...
Ο Κουρασμένος δεν τόλμησε ν ανοίξει τους λογαριασμούς του Χριστοφοράκου και των υπολοίπων εμπλεκομένων στο σκάνδαλο των Μαύρων Ταμείων.
Οπως φυσικά δεν τόλμησε ν ακουμπήσει τον Εφραίμ, τους κουμπάρους, τους πρωταγωνιστές των δομημένων Ομολόγων.
Ποιον μπορεί να πείσει αυτός ο Κουρασμένος, για την διαφάνεια και την εντιμότητα της διακυβέρνησής του, περιφέροντας απλά το κεφάλι του Τσουκάτου- μέσω της χαζοΝΕΤ-στα σπίτια των φαμιλιέρηδων;
Γιατί ο ίδιος ο Κουρασμένος, είχε πάθει κλακάζ, τότε που οι βόλτες του εξαδέλφου του Μισέλ (λάτρη της καλής ζωής και των χειροποίητων υποδημάτων, όπως καταγράφει ο "βιογράφος" του Δημ. Τσιόδρας) προκαλούσαν σάλο στα ΜΜΕ;
Γιατί χρειάστηκε να δακρύσει ο Μισέλ, επιχειρώντας να πνίξει στους λυγμούς την στενή φιλία του με τον Αρχιμιζαδόρο της Siemens;

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: