Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ...

Τους κατακεραύνωσε. Τους έκανε ρόμπα. Μέσα από το κρατικό μαγαζί μίλησε για "κωμωδία της ΕΡΤ". Αφού τον προσέβαλαν με τα χειρότερα λόγια, ο Απ. Κακλαμάνης κατήγγειλε στον αέρα τον ρόλο του προέδρου της ΕΡΤ επειδή διέκοψαν την εκπομπή για να μεταδώσουν τις δηλώσεις του Καραμανλή με τον Μπαρόζο. Προσβλητικός οικοδεσπότης. Ο Οικονόμου είχε δίπλα του τον ανεκδιήγητο Τραγάκη κι όμως, οι ερωτήσεις είχαν όλες στόχο τον Απόστολο Κακλαμάνη. "Είστε 60 χρόνια στη Βουλή, πως θα ανανεωθεί το πολιτικό σύστημα με εσάς;", ρώτησε ο δημοσιογράφος τον πρώην πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Εξευτελιστική και άστοχη ερώτηση. Αφενός γιατί είναι πολύ λιγότερα χρόνια στη Βουλή ο Απόστολος Κακλαμάνης και αφετέρου γιατί οι κρατικοδίαιτοι δεινόσαυροι της δημοσιογραφίας μιλούν εκ του ασφαλούς. Παραείναι ευπρεπής ο Κακλαμάνης. Έπρεπε να σηκωθεί να φύγει...
Τα είπε όλα και στην συνέχεια ο Απόστολος Κακλαμάνης : "Μας δείξατε την σούπα του Καραμανλή και προσβάλλετε εμάς! Ελπίζω ότι ο Χρ. Παναγόπουλος που περνάει την κομματική γραμμή της ΕΡΤ με εσάς και άλλους, θα κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών στη Βουλή για να μας πει εάν συνεχίσει η ΕΡΤ να είναι το κομματικό μποστάνι της Ν.Δ.". Δεν ήξεραν τι να πουν οι δυο παρουσιαστές της εκπομπής στην κρατική τηλεόραση. Κατάπιαν την γλώσσα τους. Φοβερές καταγγελίες για τον ρόλο της ΕΡΤ.

pressmme

Λυριτζής-Οικονόμου:ένα τραγικό δίδυμο...
Επί Πασοκ "ήταν" Πασοκ και επί ΝΔ "είναι" ΝΔ. Δε σέβονται ούτε καν τον εαυτό τους.Χορτασμένοι από τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ του Ελληνικού λαού (τα οποία φυσικά τα αξίζουν-χαχα!!!), κατεβάζουν τυφλά την κυβερνητική γραμμή χωρίς δεύτερη σκέψη και εξευτελίζονται καθημερινά.
Ως πότε θα είναι η Ερτ το λάφυρο της εκάστοτε κυβέρνησης και το κανάλι που κατεβάζει ωμά την κυβερνητική γραμμή-προπαγάνδα;

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

καιρός ηταν,σήμερα ο Κακλαμάνης ικανοποιήσε την αδυναμία χιλιάδων σκεπτομένων που δεν εχουν την δυνατότητα να φτύσουν απο κοντά τόσο τους προισταμενους,οσο και τους δυο ξευτίλες.