Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Στη ...μισή τιμή οι κάδοι της Φεβρωνίας!

...πωλούνται ακόμη και σήμερα σε σχέση με την προ διετίας συμφωνία της εταιρείας του συζύγου της με το δήμο Αθηναίων. Σούσουρο στο δημοτικό συμβούλιο. "Να φύγει" ζητούν βουλευτές της ΝΔ.

.
Από τον Κώστα Νικολάου
.
Το θέμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Φεβρωνίας Πατριανάκου, πριν γίνει βουλευτής, αρχίζει να φουντώνει ενώ η πολιτική της ανεπάρκεια κάνει βουλευτές της ΝΔ να ζητούν την απόσυρσή της από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.
Αντικείμενο συζήτησης έγινε χθες και στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας η προ διετίας προμήθεια, κατόπιν διαγωνισμού, των περίφημων κάδων απορριμάτων από την εταιρεία του συζύγου της. Ο δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι όλα έγιναν νόμιμα και ότι όποιος θεωρεί ότι έγινε κάτι παράνομο μπορεί να πάει στον εισαγγελέα. Ακούστηκε όμως από μέλη της δημοτικής αντιπολίτευσης ότι την ίδια περίοδο άλλοι δήμοι της χώρας προημεθεύονταν τους κάδους από την ίδια εταιρεία στη μισή σχεδόν τιμή, γύρω στα 230 ευρώ ο καθένας. Επίσης, αποκαλύφθηκε ότι δημοσιογράφος που επικοινώνησε με την εταιρεία έμαθε ότι και σήμερα οι κάδοι πωλούνται σε αυτήν σχεδόν τη -μισή- τιμή όταν στον δήμο της Αθήνας είχαν πουληθεί γύρω στα 450-480 ευρώ ο καθένας. Το μυστήριο και η βαβούρα συνεχίζονται...

press-gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Θα δημοσιευσεις τωρα και την απαντηση του δημου οπου εξηγει την διαφορα τιμησ και την αθλιοτητα του θεματος? (καδοι με μικροτσιπ, λογοτυπο επιπλεον θυρες κτλ...). Γιατι ο λογος υπαρξης των blog αυτος ειναι :ΝΑ ορθωνονται απεναντι στους αλητες δημοσιογραφων και οχι να παραπληροφορουν και αυτα.
Αν δεν διορθωσεις κλειστο το blog σου