Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στη ΝΔ…

(και τα ανεβοκατεβάσματα)


_______________________________________________________________________________________________
Από τη χθεσινοβραδινή εκδήλωση στο Ζάππειο προς τιμήν του Γιάννη Βαρβιτσιώτη και με πρωτοβουλία των «λοχαγών» που οδήγησαν στην ηγεσία της ΝΔ τον Κ. Καραμανλή έχουν σημασία κάποιες λεπτομέρειες:

- Η απουσία του Κ. Καραμανλή και του Κ. Μητσοτάκη.

- Η παρουσία των τριών «δελφίνων» (Ντόρα - Σαμαράς - Αβραμόπουλος) και η προσπάθεια που καταβλήθηκε για να καθίσουν σε απόσταση ασφαλείας η Μπακογιάννη και ο Σαμαράς, ο οποίος κάθισε δίπλα στον Αβραμόπουλο με τον οποίο δεν αντάλλαξε λέξη.

- Η παρουσία του Αριστοτέλη Παυλίδη που έκανε ό,τι μπορούσε για να μην περάσει απαρατήρητος.

- Το γεγονός ότι ο Σταύρος Λαμπρινίδης του ΠΑΣΟΚ έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, πολύ περισσότερο από όσο ο Αλογοσκούφης, ο Νάκος και ο Νικολόπουλος.

Άλλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

Το κυριότερο: Ότι ο Βαρβιτσιώτης έκανε μια ομιλία υπερκομματική, λέγοντας καλά λόγια για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κ. Σημίτη, κάτι που δείχνει ότι δεν θέλει για τον εαυτό του απλώς τον ρόλο του Νέστορα της παράταξης αλλά πιθανώς «πλασάρεται»ως καλή υποψηφιότητα για την προεδρία της δημοκρατίας. Παρόλο που ο ίδιος αναφέρθηκε επαινετικά στον Δημήτρη Σιούφα που ήταν παρών, αρκετοί εντός και εκτός ΝΔ έπιασαν το υπονοούμενο.

(η φωτό που δημοσιεύτηκε χθες στο Βήμα με τον τίτλο «ανεβοκατεβάσματα» προκαλώντας αναταραχές στη ΝΔ)

antiweb

Δεν υπάρχουν σχόλια: