Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Τι είναι, αν δεν είναι ναζιστική εθνοκάθαρση; ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

Η στρατιωτική και πολιτική ήττα του Ισραήλ και των ΗΠΑ, με την στρατιωτική επίθεση και τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς στη Γάζα, και η ανοχή -αν όχι υποστήριξη που έχει από την Ευρωπαϊκή Ένωση- κάνει το σιωνιστικό καθεστώς να ξεπερνάει τα σατανικά μυαλά τους.
Χθες το απόγευμα η ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή και βομβαρδισμούς στη Ράφα, τη συνοριακή γραμμή της Γάζας με την Αίγυπτο και εκεί που πρόκειται να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια, το «Κονβόι της Ελπίδας» και σ’ αυτό συμμετέχουν και Έλληνες πολίτες.
Παραβιάζοντας κάθε συμφωνία, που οι ίδιοι έχουν προτείνει και προσυπόγραψαν, οι σιωνιστές του Ισραήλ προχωρούν στην κατασκευή 250 κατοικιών στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, στην καρδιά και ψυχή της Παλαιστίνης.
Με δικαστική απόφαση των ναζιστικών δικαστηρίων του Ισραήλ, που υπογράφει ο δήθεν δικαστής Hotza Laphoal, αποφασίζεται να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους 27 οικογένειες Παλαιστινίων και… αν δεν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, σπίτια προγόνων τους, παππούδων, πατεράδων, παιδιών τους, θα τους επιβληθεί πρόστιμο 35.000 δολαρίων. Μάλιστα, το ναζιστικό καθεστώς αποφάσισε ότι αν δεν έχει πραγματοποιηθεί η εγκατάλειψη των σπιτιών τους ως τις 19 Ιούλη 2009, θα επιβληθεί πρόσθετο πρόστιμο 9.000 δολαρίων.
Τι σημαίνουν όλα αυτά για την «ΕΙΡΗΝΗ» στην περιοχή;Ποια ειρήνη επιθυμούν οι δολοφόνοι των λαών;

Ο παλαιστινιακός λαός, μπροστά στη ναζιστική εθνοκάθαρση και την ένοχη σιωπή των «πολιτισμένων» της δύσης, έχει να διαλέξει έναν και μοναδικό δρόμο.
Εκείνον της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μέχρι να υψωθεί η σημαία της Παλαιστίνης στην πρωτεύουσα τους, την Ιερουσαλήμ!

sibilla

1 σχόλιο:

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

ΒΑΘΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΑΚΑ
αφού μπλοκάρει ο Blogger της google,
to macedoine
στέλνουμε emails,
καλημέρα σας..:-)