Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Για την ΜΑΝ παραιτήθηκε ο Βερελής!

Με την υπόθεση του νέου σκανδάλου της γερμανικής εταρείας ΜΑΝ που πρώτα ανέβηκε στο Press-gr (διαβάστε εδώ) συνδέεται η παραίτηση του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Βερελή. Ο ίδιος ο κύριος Βερελής σε δήλωσή του γενικεύει την απόφασή του να παραιτηθεί μιλώντας για "νοσηρότητα" της σημερινής πολιτικής κατάστασης και σημειώνοντας ότι ο ίδιος με την παραίτησή του θέλει να αποτελέσει τον "καταλύτη" των εξελίξεων.
Η ελληνική διάσταση του σκανδάλου της ΜΑΝ συνδέεται με σύμβαση προμηθειών του ΗΛΠΑΠ την περίοδο 2002-2003 (διαβάστε εδώ) για την οποία διατάχθηκε ήδη εισαγγελική έρευνα.

press-gr


Το είχαμε γράψει και εμείς στο blog μας-το ξέρουνε και οι πέτρες-ότι το Πασόκ είναι γεμάτο "μαργαρητάρια". Μαργαρητάρια που έπρεπε ο κ.Παπανδρέου ήδη να είχε διώξει από το κόμμα για να μπορέσουμε και εμείς να πιστέψουμε (που ίσως θέλουμε να το κάνουμε), ότι όντως θέλει να αλλάξει τα πράγματα στη χώρα.

Δεν ξέρει ποιοι είναι; Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μάθει! Μπορεί να ψάξει ανάμεσα σε πρώην υπουργούς του Πασόκ και θα βρει αρκετούς. Ακόμα και τώρα, πέντε χρόνια μετά την ήττα-πτώση του Σημίτη σκάνε καινούρια σκάνδαλα της αμαρτωλής εκείνης περιόδου!

Περιμένουμε με αγωνία το βραδυνό δελτίο ειδήσεων του mega για να ακούσουμε τί έχει να μας πει ο λατρευτός Ντερμπεντέρης! Ο Βερελής ήταν μία από τις αδυναμίες του Ιωάννη, με δεκάδες παρουσίες στην Ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: