Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ο Π. Φασούλας ανακάλυψε το …ΠΑΣΟΚ!

Φαινομενικά, η ημερίδα που διοργάνωσε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιά με ομιλητή τον Χρήστο Παπουτσή, δεν έκρυβε εκπλήξεις. Όλα αυτά βεβαίως μέχρι να ανέβει στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Φασούλας που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και στους Υπουργούς της κυβέρνησης κατηγορώντας τους, εκτός των άλλων, ότι «σαμποτάρουν» το έργο της δημοτικής αρχής.
Ο κ. Φασούλας, πανικόβλητος προφανώς από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που τον αφορούν, επιχείρησε να ρίξει γέφυρες προς τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ αφού γνωρίζει ότι εκεί κυρίως οφείλεται η δημοσκοπική του κατάρρευση όπως και στο φτωχό έως ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος Πειραιά επιχείρησε να εμφανιστεί ως «θύμα» και...
«κυνηγημένος» από τη Νέα Δημοκρατία και τους Υπουργούς της κυβέρνησης. Εμφανίζεται όψιμα «βαθυπράσινος» και Παπανδρεϊκότερος του Παπανδρέου όταν όλοι θυμούνται τη συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ με τους χαρακτηρισμούς «Μακιαβέλι» και την φράση «Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ταυτιστεί με τη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ».
Σήμερα ο κ. Φασούλας ανακάλυψε το… ΠΑΣΟΚ!
Είναι ο ίδιος ο κ. Φασούλας που συμφώνησε, συναγελαζόμενος, με τον κ. Λιάπη για τη χάραξη της γραμμής του τραμ στον Πειραιά. Μια συμφωνία, που όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι θεωρούν καταστροφική για τον Πειραιά ενώ το έργο έχει μπλοκάρει στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Είναι ο ίδιος ο κ. Φασούλας που αγκαζέ με τον Υφυπουργό κ. Πέτρο Δούκα (γνωστό από την υπόθεση του Βατοπεδίου) ανακοίνωνε στο Δημοτικό Συμβούλιο το κοινό τους όραμα: τη θαλάσσια συγκοινωνία που θα συνέδεε τον Πειραιά με τη Γλυφάδα. Εξαγγελία ανάλογης σοβαρότητας με το «θάλασσα στα Τρίκαλα».
Είναι ο ίδιος ο κ. Φασούλας των χλιαρών αντιδράσεων όταν αποφασίστηκε η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού. Ο κ. Φασούλας των συναντήσεων με τον κ. Αλογοσκούφη για την υποτιθέμενη ρύθμιση των χρεών του Δήμου. Στις συναντήσεις αυτές περίσσευαν τα χαμόγελα και οι ευχαριστίες προς τον Υπουργό.
Ο κ. Φασούλας που επιτέθηκε με σφοδρότητα στη Νέα Δημοκρατία έχει εκπρόσωπο Τύπου, καλό επαγγελματία μεν, πλην όμως τον πρώην Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ και στενό συνεργάτη του κ. Μεϊμαράκη. Του ίδιου του κ. Μεϊμαράκη που είχε αναλάβει προεκλογικά την αποδόμηση της υποψηφιότητας του κ. Φασούλα. Χάθηκαν οι καλοί επαγγελματίες από άλλους πολιτικούς χώρους;

portnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: